Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τον μεγάλο γιο του Γιώργου Παπαδάκη και της Τίνας Παπαδέλη, Φοίβο Παπαδάκη.

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο αλλά στο «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας που ρέει στο αίμα της οικογένειας Παπαδάκη.

Ο νεαρός που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στη δημοσιογραφία εξομολογήθηκε πως αυτό έγινε αναπόφευκτα και μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του και αποκάλυψε σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει περισσότερο.

«Από τα 18 μου δουλεύω σε site. Η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη οπότε είχαμε πολλές τηλεοράσεις, συνέχεια άκουγα για ρεπορτάζ. Αναπόφευκτα ακολούθησα αυτόν τον δρόμο, το κάνω συνειδητά και μου αρέσει πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Παράλληλα, ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη παραδέχθηκε στην κάμερα του Happy Day¨

 «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να βρεθώ τηλεοπτικά πλάι στον πατέρα μου και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Ωστόσο ποτέ μη λες ποτέ! Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον οπότε γιατί όχι να μην το δοκιμάσουμε».

«Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δεν θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».

Πρόταση συνεργασίας από την Τσιμτσιλή;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος έκανε στον αέρα της εκπομπής της μια πρόταση συνεργασίας στον Φοίβο Παπαδάκη.

«Δείξτε με κοντινό, το λέω προς πάσα κατεύθυνση… Αυτό το παιδί θέλω να έρθει να δουλέψει μαζί μας. Είδα την συνέντευξη του και τα λέει πάρα πολύ ωραία. Μην προλάβετε να του κάνετε πρόταση, του κάνω πρώτη. Ο Παπαδάκης έρχεται στην Τσιμτσιλή, τέλος» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο