Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μεταξύ Βόλου και Πηλίου.

Η Ελένη Ψυχούλη ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα του MEGA Kαλημέρα και μιλά για την ζωή της μακριά από την Αθήνα.

Πρωταγωνιστής στο σπίτι της στον Βόλο όπως η ίδια δηλώνει είναι η θέα ενώ όπως αποκάλυψε μιλώντας για την διακόσμησή του, η Ελένη Ψυχούλη έχει επιλέξει οικογενειακά κειμήλια σε συνδυασμό με πράγματα και έπιπλα από το σπίτι της στην Αθήνα.

Η Ελένη Ψυχούλη μάλιστα αποκάλυψε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και μια άγνωστη πτυχή της προσωπικότητάς της, καθώς όπως είπε αγαπά πολύ το κέντημα κι έχει έτσι φτιάξει μια ξεχωριστή γωνιά στο σπίτι της, γεμάτη με δικά της κεντήματα.

Μοιράζομαι ανάμεσα στο Βόλο και στο Πήλιο» είπε η Ελένη Ψυχούλη μιλώντας για το πώς περνάει πλέον την καθημερινότητά της ενώ η ίδια υπογράμμισε τα πράγματα

Ακόμα η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στην κάμερα Για τη σχέση της με τον γιο της, το επαγγελματικό της μέλλον και τα μελλοντικά της σχέδια ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει και την ηλικία της..

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ελένη Ψυχούλη στο MEGA Καλήμερα:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο