Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Spencer - Μυστικά πίσω από το φόρεμα της Κρίστεν Στιούαρτ στην αφίσα της ταινίας

Spencer – Μυστικά πίσω από το φόρεμα της Κρίστεν Στιούαρτ στην αφίσα της ταινίας

Το περίτεχνο λευκό φόρεμα Haute Couture του οίκου Chanel έφερε κομψότητα στη βιογραφική αφίσα της ταινίας Spencer με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ

Από την κυκλοφορία της επίσημης αφίσας στις 25 Αυγούστου 2021 για την δραματική ταινία Spencer το φόρεμα που φορά η Κρίστεν Στιούαρτ για να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Το περίτεχνο λευκό φόρεμα Haute Couture του οίκου Chanel έφερε κομψότητα στη βιογραφική αφίσα της ταινίας.

H Vogue Paris αναφέρει ότι o oίκος το δημιούργησε εξ ολοκλήρου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 1988.

Είναι μία εντυπωσιακή τουαλέτα σε λευκό χρώμα οργάντζα, με χρυσές και ασημένιες παγιέτες που σχηματίζουν υπέροχα λουλουδάτα μοτίβα και με έναν σατέν φιόγκο δεμένο μπροστά.

Τα αριστοτεχνικά κεντήματα «Lesage» καθώς και ο όγκος του φορέματος είναι τεχνικές του οίκου, που σε συνδυασμό με τα θαυμαστά χέρια πέντε μοδίστρων, επέτρεψαν όπως αναφέρει το ΑΠΕ, να επιτευχθεί αυτή η αφάνταστη δημιουργία.

Συνολικά, αποκαλύπτει η Vogue χρειάστηκαν 1.034 ώρες δουλειάς. μεταξύ αυτών 700 μόνο για τα περίπλοκα κεντήματα.

Η δραματική ταινία Spencer, με την υπογραφή του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαράν, κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας και βγαίνει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.

Μετά την πρώτη φωτογραφία της Κρίστεν Στιούαρτ μεταμορφωμένη σε πριγκίπισσα Νταϊάνα τον περασμένο Ιανουάριο, η αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών NEON αποκάλυψε τώρα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «Spencer» για τη ζωή της πρώτης συζύγου του Καρόλου, πρίγκιπα της Ουαλίας, σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαρέν.

«Η ταινία είναι μια βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Νταϊάνα σε μια κομβική καμπή στη ζωή της. Είναι μια τρομακτική προσπάθεια για εκείνη να επιστρέψει πίσω στον πραγματικό εαυτό της, καθώς η Νταϊάνα προσπαθεί να κρατήσει αυτό που σημαίνει για αυτήν το όνομα Σπένσερ» δήλωσε η Κρίστεν Στιούαρτ αναφερόμενη στην ταινία σε συνέντευξή της στο Variety.

Στα συναρπαστικά πλάνα της ταινίας, η Στιούαρτ υποδύεται την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας. Στη σκηνή είναι με τον πρίγκιπα Κάρολο σε ένα βελούδινο σαλόνι στο βασιλικό κτήμα το κλίμα είναι τεταμένο και ένα τραπέζι μπιλιάρδου είναι ανάμεσά τους.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024