Ο διάσημος ηθοποιός Στάνλεϊ Τούτσι μίλησε για πρώτη φορά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, αποκαλύπτοντας πως πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο, κάτι που δεν είχε πει έως τώρα.

Όπως είπε μιλώντας στο περιοδικό της Virgin Atlantic Vera διαγνώστηκε με όγκο στη βάση της γλώσσας του.

«Ήταν πολύ μεγάλο για να χειρουργηθεί, οπότε έπρεπε να κάνω ακτινοβολία και χημειοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά ο Στάνλεϊ Τούτσι, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Είχα ορκιστεί ότι δεν θα έκανα τίποτα τέτοιο, γιατί η πρώτη μου γυναίκα πέθανε από καρκίνο και το να τη βλέπω να περνάει αυτές τις θεραπείες για χρόνια ήταν φρικτό», είπε.

Η Κέιτ Τούτσι πέθανε από καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2009.

Ο Στάνλεϊ Τούτσι είπε ότι η διάγνωση του καρκίνου και η χημειοθεραπεία δεν ήταν εύκολη για τα παιδιά του. «Τα παιδιά ήταν υπέροχα, αλλά ήταν δύσκολο για αυτά. Είχα σωλήνα σίτισης για έξι μήνες», είπε.

Ο Στάνλεϊ Τούτσι δήλωσε επίσης στο δημοσίευμα ότι βρίσκεται πλέον σε ύφεση και ο καρκίνος του είναι απίθανο να επιστρέψει, καθώς συλλογίστηκε πώς η ασθένεια έχει αλλάξει τις προοπτικές του για τη ζωή.

«Ο καρκίνος σε κάνει να φοβάσαι ταυτόχρονα πολύ και λίγο. Νιώθω πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι πριν αρρωστήσω, αλλά εξακολουθώ να θέλω να προχωρήσω να κάνω πράγματα», πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο