Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης - Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα που εξόργισαν τον Γιώργο Λιάγκα

Πέτρος Φιλιππίδης – Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα που εξόργισαν τον Γιώργο Λιάγκα

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως, με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και πλέον οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε δεν θα προβάλλονται, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις ταινίες αλλά και τις θεατρικές παραστάσεις

Την απόφαση να μην προβάλουν ξανά από την ταινιοθήκη τους παραγωγές, στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, πήραν από κοινοί οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως, με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και πλέον οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε δεν θα προβάλλονται, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις ταινίες αλλά και τις θεατρικές παραστάσεις.

Ωστόσο, η εν λόγω απόφαση δεν βρίσκει τους πάντες σύμφωνους.

Διαφωνεί ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ένας από τους ανθρώπους που διαφωνούν είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εξήγησε την απόφασή του μιλώντας στο Πρωινό.

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο» είπε.

«Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη. Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για μένα είναι στην κρίση του θεατή. Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πως έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί» συμπλήρωσε.

Έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας, ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις αντέδρασε έντονα.

«Νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο το σχόλιο με τον Σεργιανόπουλο, τι σχέση έχει ο Σεργιανόπουλος. Διαφωνώ πλήρως με τον Σπύρο. Αν ήμουν διευθυντής καναλιού θα έλεγα ότι μέχρι να υπάρξει απόφαση της Δικαιοσύνης δεν παίζω κανένα σίριαλ του Φιλιππίδη. Η τηλεόραση είναι και πρότυπο. Δηλαδή, αν εμένα με πιάσουν να πουλάω ναρκωτικά μέχρι να αποδείξω ότι είμαι ένοχος ή αθώος δεν μπορεί ο Κυριακού να μου δίνει βήμα κάθε μέρα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σπουδαίος ηθοποιός αλλά δεν έχει να κάνει αυτό» ήταν η έντονη αντίδραση του παρουσιαστή.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024