Επαγγελματικές υποχρεώσεις, καλοκαιρινές εξορμήσεις, προσωπική ζωή, αλλά και…οικογένεια!

Ο ράπερ Bo έχε διηγηθεί την ιστορία αγάπης των γονιών του, στους οποίους ποτέ δεν έκρυψε ότι έχει μεγάλη αδυναμία.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, βιρτουόζος του μπουζουκιού Νίκος Ξενίδης γνώρισε τη Σταυρούλα με τη γνήσια λαϊκή φωνή. Ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να κάνουν τα κοινά εφηβικά τους όνειρα πραγματικότητα.

Ζευγάρι πια, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το ρεύμα της εποχής, τη μετανάστευση, από την πολύπαθη μεταπολεμική Ελλάδα στο εξωτερικό, αναζητώντας ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον.

Αποσάσισαν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία και το «ελληνικό» Ντίσελντορφ, που φιλοξένησε πλήθος Ελλήνων μεταναστών.

Με το μπουζούκι του Νίκου στις αποσκευές και το ταλέντο της Σταυρούλας στο τραγούδι ως διαβατήριο, έγιναν καλλιτεχνικό ντουέτο και έκαναν μόδα τα τραγούδια της ξενιτιάς στα ελληνικά στέκια της Γερμανίας.

Καρπός του έρωτα των δύο Ελλήνων μεταναστών ήταν η Νίνα και ο Μπάμπης, με διαφορά ηλικίας μικρότερη από δύο χρόνια.

Αν και τόσο κοντά ηλικιακά, τα δυο αδέλφια είχαν διαφορετικές κλίσεις και όνειρα ζωής, αλλά και μια μεγάλη αγάπη να τα ενώνει.

Το 1986 η οικογένεια Ξενίδη επέστρεψε στην Ελλάδα που τότε ανθούσε.

Η Θεσσαλονίκη έγινε η νέα πόλη διαμονής τους. Η Νίνα έκανε οικογένεια, απέκτησε δύο κοριτσάκια. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη μουσική, αφού, όπως η ίδια παραδέχεται, δεν πήρε το «μικρόβιο» της οικογένειας.

Ο αδελφός της, πάλι, ο Μπάμπης Ξενίδης, έγινε γνωστός ως Bo, ράπερ και συνθέτης. Η μητέρα του μιλά πάντα για εκείνον με καμάρι.

«Όσο μουσικό ταλέντο έλειψε από μένα, όλο μαζί κι άλλο τόσο το πήρε ο Βo, που από μικρός γρατζούναγε το μπουζούκι του πατέρα μας».

Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε σε story ο Bo με την μητέρα του:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο