Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μελέτης Ηλίας - Ο γνωστός ηθοποιός σπάει ένα μεγάλο ταμπού

Μελέτης Ηλίας – Ο γνωστός ηθοποιός σπάει ένα μεγάλο ταμπού

«Κάποια πράγματα μου φαίνονταν αυτονόητα ενώ δεν ήταν και δύσκολα αλλάζουν όταν έχεις μάθει έτσι αλλά όταν αλλάζουν και αλλάζεις και εσύ, είναι ευεργετικό» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Μελέτης Ηλίας

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του.

Ειδικότερα, μιλώντας στο περιοδικό  ΕΓΩ, ο Μελέτης Ηλίας μίλησε και για το γεγονός ότι ο ίδιος κι η σύζυγός του έχουν πάει σε σύμβουλο γάμου και πόσο τους βοήθησε.

Έχετε αναφερθεί στην συμβουλευτική γάμου. Κατά πόσο σας βοήθησε τελικά στο δικό σας γάμο;

«Με ρωτάνε συχνά σε συνεντεύξεις από τότε που το είπα. Εγώ αυτό το είπα για τον εξής απλό λόγο. Παρόλο που ζούμε στο 2021, για έναν άντρα το να επισκεφτεί έναν ειδικό σε ψυχικής φύσεως θέματα, παραμένει ακόμη ένα ταμπού.

Εμένα με βοήθησε να καταλάβω κάποια πράγματα κυρίως για τον εαυτό μου και τον μηχανισμό που έχω μάθει να λειτουργώ μέσα στη ζωή μου.

Κάποια πράγματα μου φαίνονταν αυτονόητα ενώ δεν ήταν και δύσκολα αλλάζουν όταν έχεις μάθει έτσι αλλά όταν αλλάζουν και αλλάζεις και εσύ, είναι ευεργετικό.

Και για τον εαυτό σου αλλά κυρίως για τους γύρω σου, γίνεται πιο εύκολη η καθημερινότητα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μελέτης Ηλίας σε παλαιότερη συνέντευξή του μιλώντας στο περιοδικό People για την απόφαση να πάει με τη σύζυγό του σε σύμβουλο γάμου, έχει δηλώσει:

Ψάχναμε να πιαστούμε από κάπου. Να δούμε γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα. Γιατί υπάρχουν εντάσεις μεταξύ μας, αλλά γιατί υπάρχουν εντάσεις και στο παιδί, που μπορεί να είδε κάτι και να το βγάζει τώρα ως άμυνα.

«Για έναν άντρα είναι δύσκολο βήμα να πάει σε έναν ψυχοθεραπευτή. Υποβαθμίζει την αξία της θεραπείας. Όταν μπαίνεις όμως στη διαδικασία, αλλάζει αυτό. Θα σου πω ένα παράδειγμα.

Η γυναίκα μου ισχυριζόταν ότι είμαι στον κόσμο μου. Εγώ δεν το παραδεχόμουν. Μου ζήτησε λοιπόν η ψυχολόγος να της περιγράψω τι κάνω όταν επιστρέφω στο σπίτι.

Της απάντησα πως χαλαρώνω στον καναπέ, παίζω στο κινητό μου, ανοίγω την τηλεόραση… Η επόμενη ερώτηση ήταν «τι κάνατε όταν ήσασταν μόνος σας;». Όταν κατάλαβα ότι έκανα το ίδιο, με τη διαφορά ότι τώρα έχω οικογένεια και παιδιά, αντιλήφθηκα ότι πρέπει να τους αφιερώνω περισσότερο χρόνο. Είναι τόσο απλό. Δεν πρέπει να θεωρείς τους ανθρώπους σου δεδομένους. Κάνουμε ψυχοθεραπεία μία τριετία και μας έχει βοηθήσει».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024