Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρκος Σεφερλής - «Ξυπνούν και κοιτούν πως θα μου επιτεθούν»

Μάρκος Σεφερλής – «Ξυπνούν και κοιτούν πως θα μου επιτεθούν»

«Είναι πολλοί που νομίζουν ότι έχουν φτάσει κάπου και δεν έχει γίνει. Είναι υποκειμενικό. Απλά αισθάνομαι ότι έχω εξελιχθεί σαν ηθοποιός, έχει απήχηση κι αυτό που κάνω τόσα χρόνια, δεν φθίνει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής, με τον αγαπημένο κωμικό να αναφέρεται στα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει ανά διαστήματα.

«Είναι πολλοί που νομίζουν ότι έχουν φτάσει κάπου και δεν έχει γίνει. Είναι υποκειμενικό. Απλά αισθάνομαι ότι έχω εξελιχθεί σαν ηθοποιός, έχει απήχηση κι αυτό που κάνω τόσα χρόνια, δεν φθίνει» είπε χαρακτηριστικά.

«Πληγώνομαι με την κακή κριτική γιατί λες δεν προκαλώ κανέναν γιατί κάνω αυτό που κάνω για να περάσει κόσμος καλά. Εγώ ξυπνάω το πρωί και κοιτάω τι θα κάνω εγώ. Άλλοι ξυπνούν και κοιτούν πάλι τι θα κάνω εγώ και πως θα μου επιτεθούν. Θυμώνω μερικές φορές γιατί αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δηλαδή είναι πράγματα συκοφαντικά. Δεν σου αρέσει; Δεν τον παρακολουθείς, δεν τον βλέπεις τι κάνει αλλά δεν προσπαθείς να στρέψεις μια μεγάλη μερίδα του κοινού εναντίον του. Τώρα τους αφήνω να ακουστεί το όνομά τους με δικά τους πράγματα, όμως δεν ακούγεται» συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε όσα είπε:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024