Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη - Η μεγάλη επιστροφή στο ΜEGA και το ενδεχόμενο βραδινής εκπομπής

Ελένη Μενεγάκη – Η μεγάλη επιστροφή στο ΜEGA και το ενδεχόμενο βραδινής εκπομπής

«Πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο» δηλώνει η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας για την επιστροφή της στο κανάλι όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της, στην ελληνική τηλεόραση στο MEGA.

Από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου η χαρά επιστρέφει στην μικρή οθόνη μέσα από το χαμόγελο της Ελένης Μενεγάκη στην πιο πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Η ίδια έτοιμη, ανανεωμένη και χαρούμενη μίλησε στο Secret για την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή.

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό;

Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Αυτό μου έλειψε πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγάλο comeback στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει:

«Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε… Απλώς, πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο».

H «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, εξομολογήθηκε επίσης μυστικά γύρω από το πώς καταφέρνει να διατηρεί τη φρεσκάδα της.

«Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίσω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά.

Πιο νωρίς και από τα παιδιά μου. Επίσης, η στρωτή καθημερινότητά μου και το ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλώ μαυρίλα μέσα μου. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου: τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τον αντρούλη μου, τους γονείς μου. Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει τη ψυχή», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024