Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονισμένη η Τάμτα για τον Mad Clip - «Δεν είναι δυνατόν»

Συγκλονισμένη η Τάμτα για τον Mad Clip – «Δεν είναι δυνατόν»

Σοκ και ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει από τα ξημερώματα της Πέμπτης η είδηση θανάτου του Mad Clip

Σε σοκ βρίσκεται ο εγχώριος μουσικός κόσμος μετά την είδηση του θανάτους του τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην παραλιακή, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η τραγική είδηση του θανάτου του 34χρονου ράπερ έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο, τους φίλους και τους συγγενείς του, οι οποίοι τον αποχαιρετούν μέσω των social media.

Μια εξ αυτών είναι και η Τάμτα, η οποία δεν μπορεί να κρύψει το πόσο σοκαρισμένη είναι.

«Δεν είναι δυνατόν.. Πριν λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδια σου… Πώς τα άλλαξες έτσι στο δρόμο;;; Καλό παράδεισο Πήτερ» έγραψε χαρακτηριστικά η Τάμτα στα social media.

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Mad Clip ξεκίνησε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και ενώ ο 34χρονος τράπερ κινούνταν με το πολυτελές αυτοκίνητό του,  στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και μετά σε ένα δέντρο.

Πιθανολογείται πως ο Mad Clip είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.

To αυτοκίνητο του Mad Clip έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο ράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια και τους πυροσβέστες να χρειάζονται δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024