Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Apple Watch - Η παραγωγή του νέου μοντέλου καθυστερεί λόγω «περίπλοκου σχεδιασμού»

Apple Watch – Η παραγωγή του νέου μοντέλου καθυστερεί λόγω «περίπλοκου σχεδιασμού»

Απογοητευτική η ποιότητα του προϊόντος στη δοκιμαστική παραγωγή.

Το νέο έξυπνο ρολόι της Apple θα καθυστερήσει να βγει σε παραγωγή λόγω του περίπλοκου σχεδιασμού που δυσκολεύει τους συναρμολογητές, αναφέρει η εφημερίδα Nikkei Asia.

Οι ασιατικές εταιρείες που θα κατασκευάζουν το νέο Apple Watch για λογαριασμό της Apple ξεκίνησαν τη δοκιμαστική παραγωγή την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την ποιότητα του αποτελέσματος, δήλωσαν οι πηγές της εφημερίδας.

Τρία άτομα που γνωρίζουν την υπόθεση είπαν ότι το πρόβλημα οφείλεται στις τεχνικές απαιτήσεις του Apple Watch 7, όπως λέγεται ότι θα ονομάζεται το νέο ρολόι, το οποίο διαφέρει σημαντικά από τα προηγούμενα στον εσωτερικό σχεδιασμό.

Η παραγωγή έχει σταματήσει μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Apple Watch αναμένονταν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει τα νέα μοντέλα τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Εκτός από τα νέα Apple Watch και iPhone, η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει το δεύτερο εξάμηνο του έτους νέα AirPod, iPad και MacBook.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συναρμολογητές δυσκολεύονται να στριμώξουν τα εξαρτήματα στο σασί του ρολογιού, καθώς το νέο Apple Watch προσφέρει νέες λειτουργίες όπως μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Τεχνικές δυσκολίες προκαλούν επίσης οι προδιαγραφές στεγανότητας, ενώ άλλα εξαρτήματα που υπήρχαν και σε προηγούμενα μοντέλα πρέπει να αλλάξουν θέση.

Το Apple Watch έκανε ντεμπούτο το 2015 και προσφέρει λειτουργίες καρδιογραφήματος, και παρακολούθησης του ύπνου, μεταξύ άλλων, ενώ πλέον μπορεί να ξεκλειδώνει το iPhone του χρήστη όταν αυτός φορά μάσκα.

Η Apple είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartwatch. Πέρυσι πούλησε 36 εκατομμύρια μονάδες, αριθμός αυξημένος κατά 36% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024