Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμίλα Καμπέγιο και Τζέιμς Κόρντεν δημιουργούν κομφούζιο στο Λος Άντελες

Καμίλα Καμπέγιο και Τζέιμς Κόρντεν δημιουργούν κομφούζιο στο Λος Άντελες

Ο Τζέιμς Κόρντεν χόρεψε φορώντας ένα γιγάντιο κοστούμι ποντικού και η Καμίλα Καμπέγιο Καμπέγιο τραγουδούσε την επιτυχία του 1999 της Τζένιφερ Λόπεζ «Let’s Get Loud»

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο όταν ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και ηθοποιός Τζέιμς Κόρντεν και η τραγουδίστρια και ηθοποιός Καμίλα Καμπέγιο έκαναν flash mob (ξαφνική συγκέντρωση ομάδας ανθρώπων) σε κεντρικό δρόμο.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προβολής του remake της ταινίας «Σταχτοπούτα» (Cinderella) που θα είναι διαθέσιμη από το Amazon Prime Video από τις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Τζέιμς Κόρντεν χόρεψε φορώντας ένα γιγάντιο κοστούμι ποντικού και η Καμπέγιο τραγουδούσε την επιτυχία του 1999 της Τζένιφερ Λόπεζ «Let’s Get Loud».

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα και το ΑΠΕ, οι σκηνές στις οποίες συμμετείχαν οι Μπίλι Πόρτερ και Ίντινα Μένζελ γυρίστηκαν για το επόμενο επεισόδιο του βραδινού σόου – The Late Late Show with James Corden, καθώς ανάλογες εκπλήξεις είχε ετοιμάσει ο παρουσιαστής με αφορμή την κυκλοφορία των ταινιών Frozen, Aladdin και The Greatest Showman.

Κάποιοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος. «Σκεφτείτε να αργείτε για τη δουλειά, επειδή ο Τζέιμς Κόρντεν εμφανίζεται μπροστά σας με κοστούμι ποντικού» έγραψε ένας χρήστης του στο Twitter.

«Ήρθα ειδικά στο Λος Άντζελες για να φύγω μακριά από τον Τζέιμς Κόρντεν και τώρα χορεύει με κοστούμι ποντικού μπροστά από το αυτοκίνητό μου» έγραψε αστειευόμενος ένας άλλος χρήστης σημειώνοντας ότι δεν είναι πολύ έξυπνος τρόπος για την προβολή μιας ταινίας.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024