Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή τη συμβουλή δίνει ο Anthony Hopkins σε κάθε νέο ηθοποιό

Αυτή τη συμβουλή δίνει ο Anthony Hopkins σε κάθε νέο ηθοποιό

Μέσα από μια αποκαλυπτική του συνέντευξη, μοιράστηκε και μια συμβουλή

Εξήντα χρόνια μετά τον τίτλο ενός από τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους ηθοποιούς στη Βρετανία, ο Anthony Hopkins φέτος αναμένεται να κερδίσει δικαιωματικά το βραβείο Legend Award του περιοδικού GQ από το σύνολο των Men Of The Year Awards.

Σε μια καριέρα επτά δεκαετιών, o Anthony Hopkins έχει καθιερωθεί ως ο ηθοποιός της γενιάς του ενώ η τωρινή του βράβευση αφορά την επιτυχημένη δουλειά που έχει επιδείξει επί σκηνής και οθόνης όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι θυμούνται τις εξαιρετικές του ερμηνείες στη Σιωπή των Αμνών αλλά και στα Απομεινάρια Μιας Μέρας ενώ ο ρόλος του στην ταινία «The Father», αποτελεί ίσως έναν από τους πιο επιτυχημένους της συνολικής του πορείας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, ο διάσημος ηθοποιός παροτρύνει τους νέους ηθοποιούς να μην «σπαταλούν τα χρήματά τους» σε σχολές υποκριτικής.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Μην σπαταλάτε τα λεφτά σας. Το αποτέλεσμα μετά τις σχολές είναι μερικοί αποτυχημένοι ηθοποιοί που βλέπουν τους εαυτούς τους ως guru».

Ο 83χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε επίσης με αφορμή την 24η Απονομή Βραβείων στους Άνδρες της Χρονιάς, για τους δύσκολους και προσβλητικούς διευθυντές του χώρου:

«Είχα προειδοποιήσει έναν από αυτούς ότι εάν μου ξαναμιλούσε με τόσο απαράδεκτο τρόπο, θα τον χτυπούσα στο πρόσωπο».

Ο ίδιος μίλησε επίσης, για την έκπληξη που ένιωσε όταν έμαθε ότι κέρδισε Oscar 30 χρόνια μετά τη Σιωπή των Αμνών.

Ο Hopkins ήταν δεύτερος στα προγνωστικά για τη δουλειά του στο The Father του Florian Zeller, όπου υποδύεται έναν ηλικιωμένο άνδρα με συμπτώματα άνοιας που νιώθει να χάνει σιγά-σιγά τον εαυτό του, την ίδια ώρα που αρνείται πεισματικά να ακολουθήσει τις οδηγίες της κόρης του (Olivia Colman).

Όπως περιγράφει: «Αλήθεια, δεν το περίμενα. Με έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο. Το κινητό μου χτύπησε στις 5:00 το πρωί και με ένα μήνυμα έμαθα ότι είχα βραβευτεί. Αλήθεια, δεν το πίστευα γιατί δεν το περίμενα».

Την Τετάρτη αναμένεται να γίνει μία ακόμη βράβευση του Hopkins από το περιοδικό GQ για το 2021, κάτι που δεν θα προκαλέσει έκπληξη στο κοινό παρά μόνο στον ίδιο.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024