Το άλλο σου μισό σε κάνει ευτυχισμένη/ο και μοιράζεστε τα πάντα. Τα πάντα εκτός από εκτίμηση για την οικογένεια και τους συγγενείς…

Πώς θα αντιμετωπίσεις λοιπόν μια τρελή, τρελή οικογένειά χωρίς να χωρίσεις με τον/την τέλειο/α σύντροφό σου;

Προσπάθησε -αν δεν το έχεις ήδη κάνει- να αναθερμάνεις τη σχέση σου μαζί τους.

Στόχος είναι να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα και όχι αφορμές για καβγά που το μόνο που θα κάνουν είναι να πολώσουν περαιτέρω τις κακές σχέσεις σε τους συγγενείς του/της.

Προτεραιότητα άλλωστε έχει πάντα η σχέση με τον/την σύντροφό σου.

Ο άνθρωπος που αγαπάς είναι αυτός που είναι γιατί μεγάλωσε με αυτούς τους γονείς.

Όποιοι και αν είναι αυτοί οι γονείς, ακόμη και αν αισθάνεσαι πως δεν σε συμπαθούν ή δεν τους συμπαθείς, αυτό που προέχει είναι να βοηθήσεις τον/την σύντροφό σου να επικεντρωθεί στη σχέση σας όσο και εσύ θα κάνεις το ίδιο.

Στην οικογένειά μας άλλωστε οφείλουμε την πορεία μας στην κοινωνία και είτε καλοί, είτε κακοί, αυτοί μας έφεραν στον κόσμο. Ήταν στη ζωή μας πριν εμφανιστεί ο κάθε υποψήφιος «μνηστήρας» και θα είναι και μετά την εξαφάνισή του.

Τα πεθερικά αποτελούν μέρος της οικογένειας σου, αρκεί να διατηρούνται κάποια όρια. Εν ολίγοις, να εμπλέκονται αν το θέλουν και αν το θέλετε και εσείς σε θέματα που αφορούν την σχέση σας ή και το παιδί σας.

Να είναι εκεί στις χαρές και στις λύπες όπως και εσείς για εκείνους. Να αποτελούν οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης, χωρίς όμως να υπερβαίνονται τα όρια αφού πραγματικά προέχει είναι να χτίζεται με τη σειρά σας τη δική σας ευτυχισμένη οικογένεια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο