Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ηλιάκη - Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της

Μαρία Ηλιάκη – Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της

Λίγο μετά τη γέννηση της κορούλας της η Μαρία Ηλιάκη, βρίσκει και πάλι τη φόρμα της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν λίγο καιρό έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε στις 31 Μάϊου στη Ζυρίχη ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που αποτελεί καρπό του ερωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να απέκτησε έναν νέο ρόλο στη ζωή της ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στην Ελβετία.

H ίδια έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από βόλτα με την κόρη της στο καρότσι και οι followers της παρατήρησαν ότι έχει αδυνατίσει πολύ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, η Ηλιάκη αποκάλυψε ότι από τις 31 Μαΐου, που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη έχει χάσει ήδη τα 12 από τα 15 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Η Μαρία Ηλιάκη το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει βάλει τη γυμναστική στο καθημερινό της πρόγραμμα και έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει η ίδια στο Instagram, μιλώντας για το πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της είπε:

«Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15. «Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά.

Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», εξήγησε η Μαρία Ηλιάκη.

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024