Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jennifer Lopez - Έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Ben Affleck;

Jennifer Lopez – Έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Ben Affleck;

Λίγο μετά την είδηση που τους θέλει να ψάχνουν για σπίτι και τις κοινές βόλτες με τα παιδιά τους, ο Ben Affleck  ξεκίνησε να ψάχνει για δαχτυλίδι για την Jennifer Lopez

Η επανένωση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, έσκασε σαν βόμβα στην καρδιά του καλοκαιριού, ενθουσιάζοντας τους απανταχού fan των δύο σταρ.

Το διάσημο ζευγάρι μπορεί να αποφεύγουν να μιλάνε για τα κοινά τους σχέδια, ωστόσο οι τελευταίες τους κινήσεις αποδεικνύουν πως η σχέση τους μέρα με την μέρα γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή.

Λίγο μετά την είδηση που τους θέλει να ψάχνουν για σπίτι και τις κοινές βόλτες με τα παιδιά τους, ο Ben Affleck  ξεκίνησε να ψάχνει για δαχτυλίδι…

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απαθανατίστηκε να κάνει βόλτα με τον γιο του και τη μητέρα του σε εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες και μεταξύ άλλων ο φακός τον «συνέλαβε» να κοιτάζει μονόπετρα σε γνωστό κοσμηματοπωλείο.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ ωστόσο υπογραμμίζουν πως όσο και αν ο Ben Affleck θέλει να ζητήσει το χέρι της Jennifer Lopez, είναι αποφασισμένος να μην κάνει βιαστικές κινήσεις ώστε να δώσουν χρόνο στα παιδιά τους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως το 2002, κατά τη διάρκεια του πρώτου τους αρραβώνα, ο Ben Affleck διάλεξε για την εκρηκτική λατίνα σταρ, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με σχέδιο με ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Harry Winston.

Ο αρραβώνας τους τότε έληξε άδοξα και το 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ωστόσο η ζωή έφερε ανατροπές και οι δυο τους ζουν και πάλι έναν νέο έρωτα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024