Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επαγγελματίες γαμπροί - Αυτά τα τρία ζώδια θα λατρέψει η μαμά σου

Επαγγελματίες γαμπροί – Αυτά τα τρία ζώδια θα λατρέψει η μαμά σου

Η γνωριμία με τους γονείς είναι το πρώτο βήμα για τον γάμο, ωστόσο μερικοί άνθρωποι έχουν αλλεργία στη συμβίωση

Αν έχει έρθει η ώρα να περάσεις εσύ και ο καλός σου στο επόμενο βήμα, καλό είναι να ξέρεις βάση ζωδίου τι ακριβώς έχεις να περιμένεις.

Η γνωριμία με τους γονείς είναι το πρώτο βήμα για τον γάμο, ωστόσο μερικοί άνθρωποι έχουν αλλεργία στη συμβίωση.

Ποια ζώδια είναι για σπίτι…

Σύμφωνα με το astrology.gr:

Ταύρος

Ο συμπαγής και αξιόπιστος βράχος σου!

Ένας Ταύρος δεν πείθει μόνο τους γονείς σου ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός μέλλων σύντροφος, αλλά είναι και πολύ τυπικός. Αυτό το γήινο ζώδιο επικεντρώνει όλες του τις προσπάθειες στο να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για να ευημερήσει η σχέση σας και οι γονείς σου θα παρατηρήσουν αμέσως πόσο υπεύθυνος/η είναι. Το πιο πιθανό είναι να έχει μια έχει μια καλή δουλειά, καθώς και πλήρη επίγνωση για το που θα ήθελε να είναι σε 10 χρόνια. Είναι το άτομο που θα προσφερθεί να δώσει μια χείρα βοηθείας για να στρωθεί το τραπέζι ή να πλυθούν τα πιάτα. Ο Ταύρος είναι πάνω απ’ όλα αξιόπιστος και οι γονείς σου θα νιώσουν ανακούφιση, διαπιστώνοντας πώς διάλεξες έναν τόσο σταθερό σύντροφο.

Ο Ταύρος είναι συνήθως και πολύ καλός μάγειρας, αφού ετοιμάζει κάθε φαγητό ή λιχουδιά, χρησιμοποιώντας και τις πέντε αισθήσεις του και προσθέτοντας κάθε συστατικό με τρυφερότητα και στοργική φροντίδα. Θα εκμεταλλευτεί με ανυπομονησία την ευκαιρία να κερδίσει την οικογένειά σου με τις ικανότητές του στην κουζίνα, φροντίζοντας να δείξει σε όλους ότι θα έχετε ένα τέλειο μέλλον μαζί.

Καρκίνος

Η δημιουργία οικογένειας είναι ο πιο σημαντικός του στόχος!

Αν και ο/η Καρκίνος σου θα είναι πιθανότατα υπερβολικά ντροπαλός/ή, όταν συναντήσει τους γονείς σου, η καλοσυνάτη και αγαπησιάρικη φύση του θα φανεί σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτό το ζώδιο έχει μια έντονα ευαίσθητη καρδιά. Αισθάνεται την ανάγκη να είναι απόλυτα σίγουρος/η ότι όλοι όσοι βρίσκονται γύρω του απολαμβάνουν την φροντίδα που χρειάζονται. Είναι επίσης μεγάλος «σπιτόγατος», αφού το σπίτι του είναι το πιο αγαπημένο μέρος στον κόσμο. Ονειρεύεται να δημιουργήσει οικογένεια από τότε που θυμάται τον εαυτό του και ανησυχεί πολύ για το αν θα αναπτύξει μια καλή σχέση με τους γονείς σου. Οπότε, θα δώσει τον καλύτερό του/της εαυτό ώστε να νιώσουν ιδιαίτερα ευτυχείς για το ταίρι που έχεις βρει!

Ένας Καρκίνος είναι ουσιαστικά γονιός ο ίδιος, ακόμα κι αν δεν έχει παιδιά. Φροντίζει πολύ στο να είναι προστατευτικός/ή απέναντι στα αγαπημένα του πρόσωπα, φροντίζοντας να είναι υγιή, ασφαλή και ικανοποιημένα. Αισθάνονται επιβεβαίωση και καταξίωση όταν παρέχουν τον εαυτό τους για να φροντίσουν τους άλλους. Οι γονείς σου θα αισθανθούν σίγουροι ότι με τον/την Καρκίνο ως σύντροφό σου η οικογένειά σας μπορεί μόνο να δυναμώσει.

Ζυγός

Ο χαρισματικός συνεργάτης σου στο… έγκλημα!

Οι Ζυγοί αποπνέουν θετικές δονήσεις, με το που θα πατήσουν το πόδι τους μέσα σε ένα δωμάτιο. Η γοητεία τους είναι τόσο λεπτή και διακριτική, που ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί γονείς θα επηρεαστούν από την εξυπνάδα τους. Επίσης, «βυθίζονται» τόσο πολύ στο κάθε τι που αφορά την σχέση τους, κάνοντας τον/την σύντροφό τους το κέντρο του κόσμου. Εάν το ταίρι σου είναι Ζυγός οι γονείς σου θα δουν αμέσως την προφανή φροντίδα του προς εσένα και θα νιώσουν ότι είσαι σε καλά χέρια.

Με το να είναι ο ισχυρότερος διπλωμάτης του ζωδιακού, ο Ζυγός μπορεί να ισορροπήσει και να ανταπεξέλθει σε συγκρούσεις και διαφωνίες με καταπληκτική ευκολία. Ακόμα κι αν δεν έχει τίποτα κοινό με τους γονείς σου, θα καταφέρει να βρει κάτι που να τους συνδέει και να τους κινήσει το ενδιαφέρον. Αν η συζήτηση περάσει σε «επικίνδυνα» μονοπάτια, θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι όλα συνεχίζουν να πάνε καλά και δεν έχει επέλθει κάποια ρήξη. Ένας Ζυγός είναι τόσο ευγενής προσωπικότητα που θα μπορούσε να γίνει φίλος ακόμα και μ’ ένα άγριο θηρίο. Όσο για τους γονείς σου; Ευκολάκι!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024