Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελισάβετ Μουτάφη τι θα δεις στο νέο πρόγραμμα του MEGA;

Ελισάβετ Μουτάφη τι θα δεις στο νέο πρόγραμμα του MEGA;

Η Ελισάβετ Μουτάφη επιστρέφει στο MEGA μέσα από την νέα καθημερινή σειρά «Το αύριο μας ανήκει» και ανυπομονεί να παρακολουθήσει το νέο πλούσιο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού

H αγαπημένη ηθοποιός, Ελισάβετ Μουτάφη είναι μια εκ των πρωταγωνιστών, της νέας τηλεοπτικής σειράς  «Το αύριο μας ανήκει», που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα.

Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες.

Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της;

Στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς εκτός από την Ελισάβετ Μουτάφη, θα δούμε τον Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου, Αντώνη Βλοντάκη, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνο Λάγκο, Αλέξανδρο Πέρρο, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Τι θα παρακολουθήσει όμως στο νέο πρόγραμμα του MEGA η Ελισάβετ Μουτάφη;

«Θα τα έβλεπα όλα γιατί MEGA φέτος έχει πάρει απίστευτους συνεργάτες, έχει κάνει απίστευτες εκπομπές, σειρές. Περιμένετε και θα δείτε. Εκτός από  «Το αύριο μας ανήκει» που έρχεται από τον Σεπτέμβρη στο MEGA,  μια αγαπημένη άλλη εκπομπή είναι «Σπίτι με το MEGA» που μας κράτησε συντροφιά σε όλη την καραντίνα και τραγούδησαν σ΄αυτή εξαιρετικοί τραγουδιστές. Παιδία μη λέμε και πολλά. Από Σεπτέμβριο σας περιμένουμε όλους στο MEGA το καλό», δηλώνει η ίδια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024