Η φετινή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης για το εμπόριο στον τομέα των υπηρεσιών στην Κίνα (China International Fair For Trade in Services -CIFTIS) θα περιλαμβάνει και τη διοργάνωση ενός φόρουμ τεχνολογικών καινοτομιών, προκειμένου να δοθεί ώθηση στην ψηφιοποίηση και στην απομάκρυνση του άνθρακα, με την παρουσίαση πολλών νέων μικροσυσκευών.

Η καινοτομία στη διάρκεια της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης σε παγκόσμιο επίπεδο, θα παρουσιαστεί στη διάρκεια του φόρουμ, καλύπτοντας κυρίως, την έξυπνη βιομηχανική παραγωγή, τις έξυπνες αγροτικές τροφές, την έξυπνη ενέργεια, αλλά και τις έξυπνες κυκλικές οικονομίες.

Ένα δυναμικό τεχνολογικό σύστημα απολύμανσης αέρος-επιφανείας, που μπορεί να απενεργοποιήσει την COVID-19 θα παρουσιαστεί επίσης, στη διάρκεια της φετινής CIFTIS.

Μείωση αερίων

Παράλληλα, θα εκτεθεί και ένα σύστημα διαχείρισης λυματολάσπης, το οποίο βοηθάει στη μείωση των βλαβερών αερίων του θερμοκηπίου στην αλυσίδα απόθεσης αποβλήτων, ενώ θα παρουσιαστεί επίσης και μία τεχνολογία ταχείας κατάψυξης για τη διατήρηση προϊόντων, σύμφωνα με τον διοργανωτή της ίδιας έκθεσης.

Στη διάρκεια της CIFTIS, θα γίνει παρουσίαση τεχνολογίας ψηφιακών οικονομικών υπηρεσιών, ενώ θα υπογραφούν συμφωνίες εταιρικής συνεργασίας.

Η CIFTIS 2021 θα πραγματοποιηθεί από τις 2 ως τις 7 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Συνεδριακό Κέντρο στο Πεκίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr