Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια καλύτερα... να μασάνε από το να μιλάνε

Αυτά τα ζώδια καλύτερα… να μασάνε από το να μιλάνε

Κάποια ζώδια είτε από αυθορμητισμό, είτε από ειλικρίνεια μπορεί να πουν πράγματα που ενοχλούν ή στενοχωρούν. Πάνω από όλα ΔΕΝ ξέρουν πότε πρέπει να κρατούν το στόμα τους κλειστό και έτσι... αυτά που λένε προκαλούν αντιδράσεις

Η συμπεριφορά των ανθρώπων διαφέρει αυτό είναι γνωστό. Για παράδειγμα ορισμένοι άνθρωποι έχουν μια… πιο αυστηρή συμπεριφορά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακοί άνθρωποι, ή δεν έχουν τρόπους.

Ωστόσο, κάποια ζώδια είτε από αυθορμητισμό, είτε από ειλικρίνεια μπορεί να πουν πράγματα που ενοχλούν ή στενοχωρούν. Πάνω από όλα ΔΕΝ ξέρουν πότε πρέπει να κρατούν το στόμα τους κλειστό και έτσι… αυτά που λένε προκαλούν αντιδράσεις.

Ας δούμε λίγο τα τέσσερα ζώδια, που θα λέγαμε ότι… καλύτερα να μασάνε από το να μιλάνε…

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός αγχώνεται ή στρεσάρεται, το… μεταδίδει. Βάζει και τους άλλους σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το θέλουν και τους κάνει να βγαίνουν έξω από τα νερά τους και να απορρυθμίζονται.

Ο Κριός γίνεται υπερκινητικός, επιθετικός και ενοχλητικός και δεν τον νοιάζει αν θα σου καταστρέψει τη μέρα, αν θα σε βγάλει κι εσένα εκτός εαυτού και αν εσύ μπορείς ή όχι να το διαχειριστείς όλο αυτό. Επίσης, το ζώδιο αυτό είναι συχνά-πυκνά με ένα παράπονο στο στόμα και συνεχώς κάτι… θέλει. Με τίποτα δεν είναι ικανοποιημένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ζυγός έχει την φήμη του αναποφάσιστου, αλλά και ο Δίδυμος δεν πάει πίσω. Δεν μπορεί με τίποτα να βρει τι θέλει. Αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά και συνήθως κάνει λάθος επιλογές και κινήσεις.

Αυτό έχει ως επακόλουθο να του προκαλείται άγχος και πανικός, με αποτέλεσμα να γίνεται ενοχλητικός και να ξεσπά πολλές φορές τα νεύρα του σε κάποιον/α που δεν φταίει. Απλώς πληρώνει τη… νύφη, επειδή ο Δίδυμος έχει θέματα συμπεριφοράς και διαχείρισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ο κλασικός ξερόλας. Είναι το άτομο αυτό που θα σε βγάλει εκτός εαυτού γιατί συνέχεια δίνει οδηγίες, το παίζει ειδικός και γνώστης των πάντων και το κάνει μάλιστα και με ένα ύφος που το λιγότερο που θες είναι να την χαστουκίσεις.

Έχει το αδιαχείριστο στο κομμάτι αυτό. Είναι τόσο επικριτική, γκρινιάρα και μίζερη ώρες-ώρες που δεν καταλαβαίνει πόσο κουραστική γίνεται για τους άλλους και ότι δεν την αντέχουν. Γενικά, η Παρθένος έχει θέματα συμπεριφοράς είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική της ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει την εντύπωση για τον εαυτό του πως είναι ανώτερος από τους άλλους. Θεωρεί ότι είναι ο πιο έξυπνος και ότι κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τόσο πρωτοποριακά, όσο εκείνος. Νιώθει σαν να ανήκει σε μια… ανώτερη τάξη και πως οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν απλώς αυτό που λέει και να ακολουθούν το παράδειγμά του.

Γίνεται κυνικός και τείνει να κρατά αποστάσεις από τους γύρω του αρκετές φορές. Αν και είναι κοινωνικός, δεν έχει και πολύ κόσμο σε… υπόληψη. Και οι άλλοι το βλέπουν αυτό και το νιώθουν.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024