Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα δει η Κατερίνα Καραβάτου φέτος στο MEGA;

Τι θα δει η Κατερίνα Καραβάτου φέτος στο MEGA;

Λίγο πριν την απολαύσουμε στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού, η Κατερίνα Καραβάτου μοιράζεται μαζί μας, όλα όσα σημαίνουν για εκείνη το #MegaToKalo

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στην μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της.

Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή.

Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά.

Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί.

Λίγο πριν την απολαύσουμε στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού, η Κατερίνα Καραβάτου μοιράζεται μαζί μας, όλα όσα σημαίνουν για εκείνη το #MegaToKalo.

«Δεν ξέρω για ποιον να πρωτομιλήσω. Είναι η ψυχαγωγία είναι η ενημέρωση αλλά θα ήθελα να κάνω μια ειδική μνεία σε αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά να κάνει το MEGA και δεν είναι άλλο από τη μυθοπλασία. Περιμένω τον Δάσκαλο. Τον «Δάσκαλο» Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτό το πρόγραμμα και που θα μπορέσω να παρακολουθήσω μαζί με όλους εσάς, τα υπέροχα πράγματα που μας περιμένουν φέτος στο Mega. Στο MEGA το καλό» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας για όλα όσα ανυπομονεί να παρακολουθήσει στο νέο πλούσιο πρόγραμμα του MEGA.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024