Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πρόσωπα του MEGA αποκαλύπτουν τι θα βλέπουν τη νέα σεζόν

Τα πρόσωπα του MEGA αποκαλύπτουν τι θα βλέπουν τη νέα σεζόν

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νίκος Ευαγγελάτος, Σμαράγδα Καρύδη, Ελεονώρα Μελέτη και Ράνια Τζίμα εξηγούν γιατί το Μεγάλο Κανάλι είναι φέτος η πρώτη τους επιλογή.

Εντυπωσιακό είναι το φετινό πρόγραμμα του MEGA. Aνανεωμένο, πλούσιο και με πολλά νέα πρόσωπα το Μεγάλο Κανάλι θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Οι παρουσιαστές, οι δημοσιογράφοι και οι ηθοποιοί μετρούν αντίστροφα για τις πρεμιέρες τους και παράλληλα στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα social media αποκαλύπτοντας τι περιμένουν να δουν τη νέα σεζόν.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Σε αυτόν εδώ τον καναπέ περιμένουμε πώς και πώς να απολαύσουμε το καινούργιο πρόγραμμα του MEGA – το MEGA το καλό. Τι θα βλέπουμε;

Αγώνες Champions League, Αγγελική Νικολούλη και «Φως στο Τούνελ», ολοκαίνουργια σειρά Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος». Και φυσικά, αυτό που θα απολαμβάνουμε όταν δεν είμαστε στην Ελένη, είναι ο φίλος μας ο Γιάννης ο Τσιμιτσέλης με την εκπομπή «Fishy» – ψάρεμα, συνεντεύξεις σε μαγευτικά μέρη σε όλη την Ελλάδα», λέει.

Νίκος Ευαγγελάτος

«Η χρονιά που ξεκίνησε είναι μια χρονιά σημαντικών αλλαγών για το MEGA, σε κάθε επίπεδο. Και ο χώρος που είμαστε, το studio μας που ετοιμάζεται, μας δίνει πάρα πολλές δυνατότητες.

Έχουμε νέους ανθρώπους εδώ στο MEGA, καταξιωμένους στη δουλειά τους συναδέλφους, που έρχονται για να ενισχύσουν πάρα πολύ αυτή την προσπάθεια.

Τις περισσότερες από αυτές τις εκπομπές τις παρακολουθούσα στα άλλα κανάλια, τώρα θα έχω τη χαρά να τις παρακολουθώ στο MEGA.

Τι παρακολουθώ; Νομίζω ότι είναι γνωστό ότι είμαι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος. Θα έχουμε τη χαρά να ξαναβλέπουμε Champions League στην ελεύθερη τηλεόραση – δηλαδή στο σπίτι του. Το βρίσκω πραγματικά πολύ όμορφο.

Και τα δελτία ειδήσεων του MEGA με την αντικειμενικότητα και την αμεσότητά τους.

Και νομίζω ότι θα είμαστε πολλοί που θα έχουμε το MEGA ως πρώτη επιλογή.

Καλή σεζόν!», τονίζει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Σμαράγδα Καρύδη

«Το MEGA φέτος και τι δεν έχει έχει πάρα πολύ πλούσιο πρόγραμμα. Νομίζω το πιο πλούσιο πρόγραμμα απ΄όλα τα κανάλια φέτος. Όλοι είναι στο MEGA φέτος δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει.

Έχει εκπομπές από το πρωί για όλα τα γούστα. Δεν ξέρω τι θα πρωτοδώ. Έχει ενημέρωση, ψυχαγωγία, ποδόσφαιρο, τηλεπαιχνίδια και έχει και σειρές.

Σειρές όπως παλιά που περιμέναμε το MEGA κάθε φθινόπωρο να δούμε τις νέες του σειρές, που ήταν ποιοτικές, πολλές και έχουν μείνει από αυτές ιστορικές ακόμα και σήμερα . Έτσι και φέτος έχει επενδύσει σε σειρές.

Θέλω πάρα πολύ να δω την καινούργια σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το τρομερό comeback του και έχω πολύ όρεξη να δω και τους Συμπέθερους από τα Τίρανα, που ήταν μια θεατρική παράσταση που είχα γελάσει πάρα πολύ πριν από πολλά χρόνια. Νομίζω ότι θα έχει γίνει μια πολύ ωραία και αστεία σειρά», δηλώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ελεονώρα Μελέτη

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια παίρνει την κάμερα και ρωτά την οικογένειά της τι θα δει στο MEGA το καλό.

Η μητέρα της της απαντά «σαφώς ποδόσφαιρο, Champions League».

Ο μπαμπάς της ότι θα βλέπει… «Μενεγάκη, βέβαια!».

Η νονά της επιλέγει «MEGA Cinema».

Ακόμη και η κόρη της αρνείται να δει τη μαμά.

Όμως εκεί που η Ελεονώρα παρατηρεί ότι «δεν θα τη βλέπει ούτε η μαμά της», ο σύζυγός της της απαντά με τον πιο τρυφερό τρόπο. Η ίδια, ομολογώντας ότι τις καθημερινές δεν προλαβαίνει να δει τηλεόραση, σκοπεύει να αφιερώσει τα Σαββατοκύριακά της στη Σίσσυ Χρηστίδου – «Γιατί τα ΣουΚου είναι Χρηστίδου».

Ράνια Τζίμα

Η δημοσιογράφος, που κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αποκαλύπτει:  «Το νέο πρόγραμμα του MEGA κρύβει μια έκπληξη για όλους σας.

Θέλετε να γελάσετε; Θα γελάσετε.

Θέλετε να συγκινηθείτε; Θα συγκινηθείτε.

Θέλετε να γίνετε μέρος της αναζήτησης ενός ανθρώπου που έχει χαθεί; Και αυτό θα μπορεί να συμβεί.

Εγώ θα ξεκινάω τη μέρα μου βλέποντας Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, «Κοινωνία Ώρα MEGA», για να δω τις ειδήσεις και να ακούσω τις πρώτες αναλύσεις.

Λίγο μετά, θα περιμένω να δω τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η Δανάη Μπάρκα με την παρέα της και, φυσικά, περιμένω πώς και πώς τη νέα σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη, γιατί νομίζω ότι η αισθητική του έχει λείψει πολύ από την ελληνική τηλεόραση».

Σίσσυ Χρηστίδου

«Περιμένοντας με πάρα πολλή αγωνία να ξεκινήσει το πρόγραμμα του MEGA, μπορώ να σας αποκαλύψω ότι πέρα από τις συναγωνίστριες, τις εκπομπές, την Ελένη, την Ελεονόρα, τη Δανάη και την Κατερίνα, πέρα από τα σίριαλ που περιμένω με πάρα πολλή αγωνία – Χριστόφορε, σταμάτα!… Η μεγάλη μου αναμονή, το μεγάλο μου χτυποκάρδι είναι για το «Φως στο Τούνελ».

Αγγελική, Αγγελική Νικολούλη, δεν μπορείς να φανταστείς πώς περιμένω τα θρίλερ σου, τις αποκαλύψεις σου και τα ξενύχτια που εξαιτίας σου κάνουμε.

Στο MEGA το καλό!», λέει η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Αντρέας Γεωργίου

Ο σκηνοθέτης της «Γης της Ελιάς» έχει τις δικές του προτιμήσεις. «Το καλοκαιράκι τελειώνει σιγά-σιγά και επιστρέφουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Αλλά παιδιά, να σας πω κάτι;

Ανυπομονώ! Γιατί σε λίγο ξεκινάει το MEGA, το MEGA το καλό, που φέτος έχει ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα. Καλύπτει όλα τα γούστα.

Προσωπικά ανυπομονώ να δω μυθοπλασία – γιατί το MEGA για αυτό είναι γνωστό.

Έχουμε την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τη σειρά «Ο Δάσκαλος» – περιμένω πώς και πώς.

Έχουμε «Συμπέθερους από τα Τίρανα», κωμωδία ελληνική…

Επίσης έχουμε επιστροφή Ελένης Μενεγάκη, έχουμε δεύτερη σεζόν «Πάμε Δανάη!», έχουμε «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, που έχουμε να δούμε πολλές νυχτερινές εξόδους αγαπημένων μας προσώπων με πολλές εκπλήξεις… Και φυσικά, έχουμε Αγγελική Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ»», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αγγελική Νικολούλη

Λίγο πριν τη δική της πρεμιέρα στο MEGA, η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει τις επιλογές της στο νέο πρόγραμμα του καναλιού. «Όλα θέλω να τα δω, να έχω μια γενική εικόνα να ενημερώνομαι. Επιλέγω τον Νίκο Ευαγγελάτο γιατί ξέρει να καλύπτει καλά την επικαιρότητα. Θέλω να δω και τις ανθρώπινες ιστορίες της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Να στείλω τη θετική μου ενέργεια στους συναδέλφους και στα γλυκά μας τα κορίτσια, τις παρουσιάστριες που έχουν κερδίσει με τον αγώνα τους και τη δουλειά τους την αγάπη σας Ελένη, Ελεονώρα, Μαρία, Σίσσυ, Σμαράγδα, Κατερίνα, Δανάη. Σας περιμένουμε. Καλή επιτυχία!» σημειώνει μεταξύ άλλων η ίδια.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024