Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια δεν είναι για σπίτι - Οι άπιστοι του ζωδιακού

Αυτά τα ζώδια δεν είναι για σπίτι – Οι άπιστοι του ζωδιακού

Το νούμερο ένα πρόβλημα των σύγχρονων σχέσεων αντιμετωπίζεται διαφορετικά από κάθε ζώδιο καθώς κάποιοι έχουν την απιστία πιο... εύκολη υπόθεση

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των σχέσεων, θέμα για ταινίες, τραγούδια και ολόκληρα βιβλία, η απιστία είναι πάντα στη συζήτηση των ζευγαριών.

Το νούμερο ένα πρόβλημα των σύγχρονων σχέσεων αντιμετωπίζεται διαφορετικά από κάθε ζώδιο καθώς κάποιοι έχουν την απιστία πιο… εύκολη υπόθεση.

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός ως το λιγότερο πιστό ζώδιο. Είναι φλογερός, παθιασμένος και δεν εκτιμά και πολύ τη μονογαμία. Του αρέσει πολύ το φλερτ και το κυνήγι και για να τον κρατήσεις πρέπει να ξέρεις να κρατάς το ενδιαφέρον του. Αν απιστήσει είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσει, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Τοξότης

Ζώδια της φωτιάς και ο Τοξότης είναι αδύνατον να κάτσει… ήσυχος. Σε αντίθεση με τον Κριό στον Τοξότη τυχαίνουν τα απρόοπτα και δεν μπορεί να αντισταθεί. Οι ρομαντικές σχέσεις με τους Τοξότες είναι γενικά δύσκολες και μαζί τους ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Σκορπιός

Κυβερνήτης του πάθους ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα κτητικός. Για να φτάσει στο σημείο να απιστήσει σημαίνει ότι χαθεί τελείως το ενδιαφέρον για το σύντροφό του και κυρίως ότι το σεξ δεν είναι πια προτεραιότητά τους. Από την άλλη αν απατήσεις Σκορπιό ετοιμάσου για μεγάλους μπελάδες καθώς δεν συγχωρεί αλλά ούτε ξεχνάει εύκολα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024