Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Ρήγας και Χρύσα Ρώπα - Το χρονικό μιας κόντρας, μιας «περίεργης» συνεργασίας και μιας αληθινής φιλίας

Αλέξανδρος Ρήγας και Χρύσα Ρώπα – Το χρονικό μιας κόντρας, μιας «περίεργης» συνεργασίας και μιας αληθινής φιλίας

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί γιατί σταμάτησαν να μιλιούνται ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Χρύσα Ρώπα κάτι που οδήγησε και στη διακοπή της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».

Για πολλά χρόνια κανείς δεν γνώριζε τι ήταν αυτό που χάλασε τις σχέσεις τους, ώσπου το 2019 ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε στο People και η Χρύσα Ρώπα του απάντησε μέσω της Real.

«Πιστεύω ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι έχουν μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση και ένα όχι τόσο, ισορροπημένο νευρικό σύστημα.
Όταν για παράδειγμα βλέπω τη Χρύσα Ρώπα, με την οποία έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί και έχουμε “σκοτωθεί” άλλες τόσες, να ανεβαίνει πάνω στη σκηνή και να παθιάζεται, να παλεύει για την ατάκα -το μερτικό της στο σανίδι- και τελικά, να την καθαγιάζει εκεί, τότε υποκλίνομαι. Και δεν με νοιάζει αν το ίδιο βράδυ μαλώσουμε και το επόμενο πρωί δεν μιλάμε πάλι. Σέβομαι πάρα πολύ το ταλέντο», είχε πει τότε ο ταλαντούχος δημιουργός.

«Μετά από 35 χρόνια ένσημα, αναρωτιέμαι στ’ αλήθεια. Ναι, έχω πολύ ευαίσθητο νευρικό σύστημα σε φασιστικές νοοτροπίες. Δεν θυμώνω! Τρελαίνομαι. Δεν φεύγω! Τρέχω… Και μιας και είπα φεύγω. Πράγματι έφυγα μια μέρα από το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”.

Παρασκευή ήταν, πριν από είκοσι χρόνια, βράδυ. Είχα πρεμιέρα στο “Αλίκη” με τη “Δίαιτα του αστροναύτη”. Έφυγα γιατί ο συγγραφέας, σκηνοθέτης του σίριαλ σε μια σύσκεψη κορυφής με είπε βρωμό…νο μπροστά σε όλους τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς και τον κύριο παραγωγό.

Έφυγα χωρίς να μου πει ένα “συγγνώμη”. Έτσι έκανα πρεμιέρα εκείνο το βράδυ. Και στη συνέχεια αρνήθηκε ο σκηνοθέτης να με αντικαταστήσει, γιατί ήταν ανάξιος να υπερασπιστεί τη δουλειά του και τους ηθοποιούς του! Από ένα καπρίτσιο του, τους άφησε όλους χωρίς δουλειά.

Και επειδή δεν βγήκα να κάνω δηλώσεις τότε, παρ’ όλη την παραπληροφορημένη παροχή εκ μέρους τους στον Τύπο του κ…ου, σε όλα τα περίπτερα. Ποτέ δεν μίλησα. Ποτέ δεν με ξαναπήρε σε δουλειά ο τότε παραγωγός» είχε απαντήσει η Χρύσα Ρώπα.

Φαίνεται όμως ότι έτσι έγινε η αρχή οι δύο συνεργάτες όχι μόνο να τα ξαναβρούν αλλά και να ξανασυνεργαστούν αφού η Χρύσα είναι πλέον μέλος της μεγάλης και επιτυχημένης παρέας της «Τούρτας της μαμάς» των Ρήγα-Αποστόλου και μάλιστα η φιγούρα της ως «γιαγιά Αλεξάνδρα» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί τελευταία φορά το 2014. Αυτή τη φορά οι δυο τους πήγαν στην Επίδαυρο και ο φακός τους φωτογράφισε στα καθίσματα του αρχαίου θεάτρου έτοιμους να παρακολουθήσουν τον «Προμηθέα Δεσμώτη» με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024