Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Αμανατίδου - Πρώην έχει απλώσει χέρι πάνω μου

Άννα Αμανατίδου – Πρώην έχει απλώσει χέρι πάνω μου

Το μοντέλο εξομολογείται τι βίωσε και πως το αντιμετώπισε. Τι συμβουλεύει τα κορίτσια που έρχονται αντιμέτωπα με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Την καρδιά της «άνοιξε» η Άννα Αμανατίδου. Η νεαρή, που γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει πέσει θύμα βίας από σύντροφό της.

«Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά»

«Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά», λέει η Άννα Αμανατίδου στο Secret των Παραπολιτικών.

Όσον αφορά τα προσωπικά της αυτή την περίοδο, η όμορφη Θεσσαλονικιά δηλώνει: «Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024