Την καρδιά της «άνοιξε» η Άννα Αμανατίδου. Η νεαρή, που γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει πέσει θύμα βίας από σύντροφό της.

«Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά»

«Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά», λέει η Άννα Αμανατίδου στο Secret των Παραπολιτικών.

Όσον αφορά τα προσωπικά της αυτή την περίοδο, η όμορφη Θεσσαλονικιά δηλώνει: «Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο