Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στα Βίλια – Στο «Φράγκειο» Δημοτικό Στάδιο η φροντίδα για τα πυρόπληκτα ζώα

Φωτιά στα Βίλια – Στο «Φράγκειο» Δημοτικό Στάδιο η φροντίδα για τα πυρόπληκτα ζώα

Αμέτρητα ζωάκια απανθρακώθηκαν ή υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα

Μπορεί η καταστροφική πυρκαγιά στα Βίλια να μην έχει μέχρι στιγμής ανθρώπινο κόστος, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τα αμέτρητα ζωάκια που ζούσαν στην περιοχή.
Δεν είναι λίγα εκείνα που έχουν απανθρακωθεί, ενώ ακόμη περισσότερα έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα ή απλώς έχουν χάσει το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούσαν και από το οποίο τρέφονταν.

Τη φροντίδα των πυρόπληκτων ζώων έχουν αναλάβει φιλοζωικές οργανώσεις και εθελοντές κτηνίατροι, ενώ ο κτηνίατρος Θεόδωρος Καναβός τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες με τη βοήθεια εθελοντών.

Για την αποτελεσματική περίθαλψη των ζώων, όλα όσα εντοπίζονται στα καμένα, μεταφέρονται στο «Φράγκειο» Δημοτικό Στάδιο (Σκουφά 2-8) στη Μάνδρα Αττικής.

Η Μαρία Αρκομάνη, εθελόντρια και ιδρύτρια του Φιλοζωικού Σωματείου Μεγάρων «ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ» επισημαίνει τα εξής για την παροχή βοήθειας σε ζώα:

Ύστερα από ενημέρωση που υπήρξε με τον αγαπημένο κτηνίατρο Θεόδωρος Καναβός ,μέλος της www.edke.gr. ο γιατρός για ακόμα μια φορά δίπλα στα πυροπληκτα πλάσματα,έχουν στήσει υγειονομικό σταθμό  της www.edke.gr   στο γήπεδο του Μανδραικου . Γιατρέ σε ευχαριστούμε για τον αγώνα που δίνεις για αυτές τις ψυχές όλες αυτές τις μέρες .. Είσαι ο ήρωας τους … Να είσαι πάντα καλά!!! Με εκτίμηση Η ομάδα ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων

Δείτε την ανάρτησή της:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024