Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άμπερ Ρόουζ - Ο σύντροφός της την απάτησε με 12 γυναίκες κι εκείνη τον... ξεφώνισε στο Instagram

Άμπερ Ρόουζ – Ο σύντροφός της την απάτησε με 12 γυναίκες κι εκείνη τον… ξεφώνισε στο Instagram

Αν ήμασταν στη θέση του επόμενου συντρόφου της, θα το σκεφτόμασταν σοβαρά πριν την απατήσουμε

Εκείνος έκανε το λάθος να την απατήσει – κι εκείνη φρόντισε να τον τιμωρήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Η Άμπερ Ρόουζ, μοντέλο και ιδρύτρια του οργανισμού SlutWalk (που υπερασπίζεται θύματα βιασμού και κακοποίησης) κατηγορεί τον σύντροφό της και μουσικό παραγωγό Αλεξάντερ Έντουαρντς ότι την έχει απατήσει με τουλάχιστον 12 διαφορετικές γυναίκες και μάλιστα, δεν διστάζει να τον εκθέσει και δημόσια στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by fan page (@underyuk)

Τα stories της Άμπερ πήραν φωτιά και δεν μάσησε τα λόγια της, αφού εκτός από την απιστία, τον κατηγορεί και για ασέβεια και ψυχολογική κακοποίηση.

Αναφέρει πως όχι μόνο την απάτησε, αλλά δεν την σεβάστηκε στιγμή, ούτε εκείνη, αλλά ούτε και το παιδί, που έχουν αποκτήσει μαζί.

«Bαρέθηκα να με απατάει και να με ρεζιλεύει στα παρασκήνια. Όλες εσείς οι 12 (αυτές που γνωρίζω τουλάχιστον) μπορείτε να τον πάρετε, είναι δικός σας. Ξέρετε όλες ότι έχει μία σχέση και ένα μωρό, αλλά επιλέξατε να πάτε μαζί του παρόλα αυτά. Είδα τα μηνύματα και τις φωτογραφίες σας.

»Όλες σας γνωρίζατε και καμιά σας δεν ενδιαφέρθηκε για εμένα. Δεν μπορώ να παλεύω πλέον, μόνη μου για την οικογένειά μου. Ήμουν πιστή και ανοιχτόμυαλη, όμως δεν έχω την ίδια ενέργεια για να την σπαταλάω έτσι, πια. Δεν θα πω ποτέ τα ονόματα αυτών των κοριτσιών, γιατί δεν έχω σκοπό να καταστρέψω τις ζωές τους, αλλά όλες εσείς ξέρετε ποιες είστε. Όσο για εκείνον, αυτή η έλλειψη πίστης και σεβασμού είναι γελοία, οπότε εγώ τελείωσα με αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά στο πρώτο της insta story.

Αμέσως μετά, προχώρησε σε μία δεύτερη ανάρτηση, στην οποία έγραψε:

«Έχω κουραστεί να κακοποιούμαι ψυχολογικά και συναισθηματικά από ανθρώπους, που αγαπώ. Υπέφερα σιωπηλά εδώ και πολύ καιρό και δεν το αντέχω άλλο. Για αυτό έχω σωπάσει εδώ και τόσο καιρό. Έχω κλειστεί στο καβούκι μου, όμως πλέον αρνούμαι να επιτρέψω στον οποιονδήποτε να με καταστρέψει κι άλλο. Είτε είναι οικογένειά μου, είτε όχι».

Οι δυο τους είναι ζευγάρι ήδη από το 2018, ενώ η ίδια είχε αναφέρει για την γνωριμία τους πως στην αρχή δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα και άργησε πολύ να τον εκτιμήσει και να συνδεθεί μαζί του.

Τον Ιανουάριο έγραψε μία ανάρτηση σχετικά με τον Έντουαρντς, αναφέροντας πως νιώθει πολύ τυχερή, που μπήκε στην ζωή της, καθώς είχε βιώσει πολλές ναρκισσιστικές, κακοποιητικές συμπεριφορές και την είχαν απατήσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Αν και πίστευε λοιπόν, ότι ο νέος της έρωτας δεν θα είναι ίδιος με τους παλιότερους και αφέθηκε στο νέο ειδύλλιο, παρά τους αρχικούς της φόβους, τελικά οι προσδοκίες της δυστυχώς, δεν ευοδώθηκαν.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024