Κάποιες φίλες μου έχουν δονητή. Το ξέρω, μου τον/τους έχουν δείξει. Μιλώ για δονητές παλιούς, καλούς, τίμιους.

Ουσιαστικά, έχουν ομοιώματα φαλλών σε όλα τα πιθανά χρώματα και μεγέθη που, με μπαταρίες, δονούνται και κάνουν την δουλειά τους.

Κάποιες άλλες φίλες και γνωστές συμφωνούν μαζί μου στο εξής: η διείσδυση είναι εξαιρετικά υπερτιμημένη για την πολυπόθητη έλευση του οργασμού.

Όμως, τα σύγχρονα sex toys δεν στοχεύουν αποκλειστικά στην διείδυση και, αν το κάνουν, μοιάζει να την επανεφευρίσκουν ως διαδικασία.

Ο εκδημοκρατισμός των sex toys

Πλέον, δε, τα sex toys αφορούν, περισσότερο από ποτέ, όλα τα φύλα και όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς.

Ένα ζευγάρι λεσβιών. Ένα ζευγάρι gay αντρών. Ένα straight ζευγάρι με χρήση…αμφοτεροβαρή

Καθένας μόνος του. Και σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Ένα καλό sex toy μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο σε ένα τρίο ή ένα όργιο. Δεν μπορεί να υποκαταστήσει έναν ενεργητικό εραστή, αλλά μπορεί κάλλιστα να ενισχύσει την θέση του ή/και να τον ξεκουράσει.

Αν ζητάτε κάποιου είδους ανανέωση στην σχέση σας, η αγορά ενός sex toy αποτελεί άριστη λύση. Μην το ακουμπήσετε, όμως, απλώς στο κομοδίνο και μην το ξεφουρνίσετε την ώρα που έχουν ανάψει τα αίματα.

Σε κουτί με κορδέλα χρυσή!

Προσφέρετέ το ως δώρο στο άλλο σας μισό. Αν είναι ανοιχτόμυαλο, θα σας λατρέψει. Αν δεν είναι, φροντίστε να κάμψετε τις συντηρητικές του αντιστάσεις, βάζοντάς το πάραυτα στο παιχνίδι.

Φυσικά, τίποτα και κανείς δεν σας εμποδίζει να το δωρίσετε και σε κάποια φίλη ή φίλο! Φτάνει πια με τα βαρετά και προβλέψιμα δώρα.

Μην περιμένετε βαλεντίνους και bachelorette πάρτυ. Τώρα που το καλοκαίρι έχει ανάψει τα αίματά μας, αδράξτε την ευκαιρία.

Το Internet βρίθει από τις επιλογές που θα σας συναρπάσουν. Και μην ξεχνάτε: τα καλύτερα δώρα είναι αυτά από τα οποία επωφελείται και εκείνος/η που τα δωρίζει!

(emoji που κλείνει ματάκι)

ΥΓ: Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε και να συντηρείτε σωστά τα sex toys σας. Η υγιεινή πάνω απ’ όλα!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο