Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια - Έτσι χρησιμοποιoύν το Facebook

Ζώδια – Έτσι χρησιμοποιoύν το Facebook

Η φίρμα, ο κατάσκοπος και το πειραχτήρι. Από όλα έχει το μενού.

Τη σήμερον ημέρα τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ειδικά το Facebook είναι η πλατφόρμα που λατρεύουμε και που επιλέγουμε να περνάμε τον χρόνο μας. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Τι κάνουμε όμως όταν είμαστε συνδεδεμένοι; Ο ζωδιακός χάρτης έχει -για άλλη μια φορά- την απάντηση.

Κριός

Ο Κριός βγάζει το άχτι του. Σύμφωνα με τον oroskopos.gr, μην περιμένεις να δεις έναν Κριό κολλημένο στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού του, να χαζεύει απεριόριστες ώρες στο Facebook. Βαριέται εύκολα και τις περισσότερες φορές το μέσο κοινωνικής δικτύωσης το χρησιμοποιεί απλά και μόνο σαν εκτόνωση. Εκτόνωση ως προς τι; Θα εκφράσει τις απόψεις του για την ομάδα του, για τα νέα της ημέρας, θα ειρωνευτεί, άντε και θα γράψει τα καυστικά του σχόλια, όλα αυτά μέχρι να του περάσουν τα νεύρα του.

Ταύρος

Μία γυναίκα Ταύρος στο facebook έχει κάνει like σε όλες τις σελίδες μαγειρικής αλλά και σε όλα τα μεγάλα brands για ρούχα /κοσμήματα / τσάντες επώνυμων σχεδιαστών. Ο άντρας Ταύρος στο Facebook φροντίζει να ακολουθεί σελίδες με αυτοκίνητα, μηχανές, προσωπικά προφίλ αγαπημένων καλλιτεχνών και η λίστα των φίλων του γεμίζει από σέξι θηλυκά τα οποία διακριτικά τα «ζαχαρώνει». Ένας Ταύρος δεν δίνει αφορμές για σχόλια στο Facebook, η παρουσία του πάντα είναι διακριτική και η κατάσταση του τις περισσότερες φορές είναι offline… Μην ξεγελιέσαι όμως, τα βλέπει και τα παρακολουθεί όλα, άσχετα αν δεν συμμετέχει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι η μασκότ του Facebook. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει ούτε λεπτό πρόσβαση στο Facebook! Στο PC, στο λάπτοπ, στο τάμπλετ και στο smartphone έχει όλες τις εφαρμογές που του επιτρέπουν άμεσα, γρήγορα και εύκολα να έχει 24ωρη πρόσβαση και ενημέρωση για το τι γίνεται στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης! Ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες, ανανεώνει κάθε τρεις και λίγο το στάτους του, κάνει διαρκώς νέους φίλους, γράφει παντού σχόλια και μοιράζεται με τους πάντες τις σκέψεις του, τα αγαπημένα του τραγούδια και ότι του κινεί το ενδιαφέρον! Ο Δίδυμος κάνει και πολλές γνωριμίες με άτομα εντός αλλά και εκτός Ελλάδας μέσα από το Facebook και τις περισσότερες φορές καταφέρνει να κλέβει την παράσταση με τις ατάκες του!

Καρκίνος

Τρυφερά, ρομαντικά αλλά και γεμάτα πόνο αποφθέγματα, τραγούδια που χτυπούν κατευθείαν φλέβα και αναρτήσεις άρθρων που εξυμνούν τον έρωτα, τις σχέσεις, την αγάπη και την συντροφικότητα είναι ακριβώς οι αγαπημένες συνήθειες ενός Καρκίνου στο Facebook! Η λίστα των φίλων του έχει πάντα μόνο πρόσωπα που γνωρίζει, ενώ τις περισσότερες φορές λειτουργεί καχύποπτα στην αποδοχή μίας νέας φιλίας με πρόσωπο που δεν του θυμίζει κάτι! Ένας Καρκίνος στο Facebook αναζητά και βρίσκει φίλους από το παρελθόν, από το σχολείο, τα φοιτητικά χρόνια, το στρατό… και του αρέσει να παίρνει μέρος ή και να διοργανώνει reunion! Αγαπημένη του αναζήτηση; Το προφίλ του / της πρώην έτσι απλά για να τσεκάρει αν έκανε σχέση ή αν έβαλε κάποιο τραγούδι για την περίπτωση τους! Η παρουσία του στο Facebook είναι διακριτική, ωστόσο σε ενημερώνω… τα βλέπει και τα παρακολουθεί όλα γιατί είναι γνωστό ότι ένα Καρκινάκι έχει ροπή προς το κουτσομπολιό!

Λέων

Ο Λέοντας «πουλάει μούρη». Απαραίτητα πρέπει να έχει τις πιο γουστόζικες, στυλάτες και όμορφες φωτογραφίες στο προφίλ του!.Σερφάροντας στην σελίδα του θα νιώσεις σαν να ξεφυλλίζεις περιοδικό μόδας. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντυπωσιάσει. Κάνει check in σε ακριβά εστιατόρια, βάζει φωτογραφίες τις νέες γόβες ή το ακριβό αμάξι του και έχει τα φιλαράκια του σε επιφυλακή να του κάνουν όμορφα σχόλια για να τον ανεβάζουν.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο άνθρωπος που άνετα θα μπορούσε να ζήσει και χωρίς το Facebook. Αυτό σημαίνει ότι το χρησιμοποιεί συνετά, συγκροτημένα, χωρίς υπερβολές και κατά κύριο λόγο όταν το απαιτούν οι συνθήκες και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Ένας Παρθένος λατρεύει την κριτική, έτσι λοιπόν αν τον βάλεις στους στενούς σου φίλους, θα δεις ότι πηγαίνει διαρκώς και σχολιάζει επικριτικά, από τα προϊόντα που αγόρασε ως και τις φωτογραφίες των φίλων του. «Μα πολύ πάχυνες βρε Μαράκι, σε θυμάμαι 10 κιλά πιο κάτω!» Αυτό σίγουρα θα μπορούσε άνετα να είναι το σχόλιο που έγραψε ένας παρθένος στη φωτογραφία μίας φίλης του.

Ζυγός

Ένας Ζυγός αλλάζει συχνά πυκνά στο Facebook την κατάσταση της σχέσης του. Δεν προλαβαίνει λοιπόν να καταλάβεις πότε τα έφτιαξε με τον Μάριο (ή την Μαρία), πότε χώρισε και πότε τελικά έκανε γάμο και παιδιά. Ο Ζυγός εκπλήσσει με τις αλλαγές στις σχέσεις του, με τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να διασκεδάζει τα βράδια παρέα με φίλους, αλλά και με την λίστα εκδηλώσεων που έχει δηλώσει ότι θα πάρει μέρος. Το προφίλ του είναι γεμάτο τραγούδια αλλά και θαυμαστές, που εντελώς ευγενικά ο Ζυγός τους ευχαριστεί πάντα θερμά βάζοντας φατσούλες, αρκουδάκια και καρδούλες.

Σκορπιός

Το προφίλ του Σκορπιού στο Facebook είναι πολύ καλά κλειδωμένο αφού έχει φροντίσει να ενεργοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις ασφαλείας για να μη μπορεί να έχει πρόσβαση όποιος και όποιος στα προσωπικά του δεδομένα! Αποφεύγει να βάζει προσωπικές του φωτογραφίες, γιατί δεν θέλει κανείς να γνωρίζει που είναι, με ποιον είναι και σε τι κατάσταση βρίσκεται! Έτσι λοιπόν στην δραστηριότητά του στο Facebook το πολύ πολύ να δεις κάποιο like σε σελίδες που σχετίζονται με μεταφυσική, ανεξήγητο, φιλοσοφία… Στα κέφια του ένας Σκορπιός θα σου κάνει και κάποιο like αλλά μην περιμένεις ποτέ να σου πιάσει την κουβεντούλα στο messenger ή να σου δώσει στόχο για να σχολιάσεις την προσωπική του ζωή. Έννοια σου όμως καραδοκεί και τα βλέπει όλα, γνωρίζοντας πότε μπήκες, πότε βγήκες και που έκανες like γιατί ένας Σκορπιός αγάπη μου, τρέφεται από το κους – κους.

Τοξότης

Φωτογραφίες από τα ταξίδια του, σχόλια με τους φίλους του στο εξωτερικό, like σε σελίδες που σχετίζονται με γνώση και επιμόρφωση αλλά και σχόλια γεμάτα χιούμορ είναι ακριβώς ότι θα δεις στο προφίλ του Τοξότη στο Facebook. Παρόλο που ο χρόνο του είναι περιορισμένος, φροντίζει πάντα να έρχεται σε επαφή με τους φίλους του μέσω facebook και λειτουργεί πάντα αυθόρμητα και περιπαιχτικά! Ο άντρας Τοξότης είναι γεγονός ότι αγαπημένη του συνήθεια είναι να σχολιάζει για αγώνες, αθλήματα και αυτοκίνητα… Η γυναίκα Τοξότης, φροντίζει απλά να συμμετέχει σε ομάδες /σελίδες φιλοσοφίας, γνώσης, χόμπι. Το χιούμορ είναι πάντα παρόν σε ότι και αν ανεβάσει ένας Τοξότης σε αυτό το μέσο δικτύωσης.

Αιγόκερως

Μπαίνοντας στο προφίλ ενός Αιγόκερου, θα νομίζεις ότι βλέπεις το επαγγελματικό βιογραφικό του! Έχει προσθέσει πληροφορίες για το που εργάζεται, πότε έπιασε δουλειά, που δούλευε πριν και σαφώς στη λίστα των φίλων του συγκαταλέγονται ως επί το πλείστον άτομα από το εργασιακό του περιβάλλον! Ένα απόλυτα σοβαρό προφίλ, από έναν απόλυτα και υπεράνω πάσης υποψίας άνθρωπο , ο οποίος όμως όταν ανοίγει το messenger και αρχίζει να μιλάει και να φλερτάρει σε κάνει να καταλάβεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που δείχνει…

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος μάχεται μέσα από το διαδίκτυο και ιδιαίτερα από το Facebook για ένα καλύτερο αύριο! Είναι μέλος σε όλες τις σελίδες για την προστασία των ζώων, για την προστασία του περιβάλλοντος και οι κοινοποιήσεις του αφορούν πάντα για σκυλάκια που χάθηκαν αλλά και για ενημερώσεις που σχετίζονται με έκκληση και βοήθεια! Η μία πλευρά του Υδροχόου, είναι η πλευρά του ανθρωπιστή. Η άλλη πλευρά είναι του φίλου που θα σε πειράξει, θα σου σχολιάσει και θα σε κάνει να βρεις το γέλιο και το χιούμορ σου έστω και αν είσαι σε άλλη Ήπειρο!

Ιχθύς

Παρατηρώντας το προφίλ του Ιχθύ στο facebook ξέρεις εκ πρώτης όψεως αν χτες το βράδυ τσακώθηκε με το πρόσωπο, αν χώρισε ή απλά αν το διασκέδασε. Ο Ιχθύς μεταφέρει όλα του τα συναισθήματα μέσα από τις δημοσιεύσεις του! Ο τοίχος του είναι γεμάτος «καψουροτράγουδα» αλλά και λόγια όλο νόημα. Βάζει ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, ποιήματα που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και άλλα πολλά τέτοια γλυκούλια και τρυφερούλια που σίγουρα θα σε κάνουν να σκεφτείς « Μα… τι καλό παιδί, έτοιμο για σχέση»! Εγώ σε προετοιμάζω όμως. Ο Ιχθύς έχει και μία άλλη πλευρά που δεν την κρύβει! Μπλέκεται σε διπλές ερωτικές καταστάσεις και παρόλες τις ευαισθησίες του, άνετα μπορεί να μεταμορφωθεί σε… «καρχαρίας»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024