Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Θεωνά - Τρυφερές στιγμές με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους, Αρίωνα

Τζένη Θεωνά – Τρυφερές στιγμές με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους, Αρίωνα

Δεν φαντάζεστε πώς περνά η οικογένεια τον ελεύθερό της χρόνο.

Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης μπορεί να είναι αρκετά χρόνια μαζί ωστόσο ο έρωτας τους είναι πιο δυνατός από ποτέ. Μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει και έναν γιο, τον Αρίωνα. Ο μικρός είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του τραγουδιστή και της ηθοποιού και όλοι μαζί περνούν όμορφες και οικογενειακές στιγμές.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Τζένη Θεωνά απαθανάτισε τον Δήμο Αναστασιάδη με τον μικρό τους πρίγκιπα και έστειλε το δικό της μήνυμα:

«Να τι αφήσαμε πίσω. Γυρίσαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολύ όρεξη για δουλειά μπερδεμένη με ανησυχία και απογοήτευση και γκρίζες σκέψεις. «Ποια πληγή ακόμα θα μας βρει;» «Άραγε εμείς θα καταφέρουμε να εμπνεύσουμε στο παιδί μας να αγαπά και να φροντίζει την φύση και τα ζώα; Να τιμά την γυναικεία ύπαρξη; Να σέβεται τους συνεργάτες του; Να είναι άνθρωπος;»

Παράλληλα πολλοί ξεχώρισαν για το θάρρος και τον αλτρουισμό τους. Πρωτοπόροι κι εθελοντές. Μικροί και μεγάλοι ήρωες. Μίλησαν, άκουσαν, έσπευσαν, φρόντισαν. Και τους ευχαριστώ, όσο μικρό κι αν είναι αυτό, για τον δρόμο που άνοιξαν, για το έργο τους και για το παράδειγμα που έδωσαν στα παιδιά μας. Ελπίζω να βρω κι εγώ τον ρόλο μου μέσα σε αυτό τον κύκλο της προσφορά και της αγάπης. Ευχαριστώ.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024