Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θύελλα αντιδράσεων για την Νικόλ Κίντμαν - Εξαιρέθηκε από την καραντίνα στο Χονγκ Κονγκ

Θύελλα αντιδράσεων για την Νικόλ Κίντμαν – Εξαιρέθηκε από την καραντίνα στο Χονγκ Κονγκ

Η κυβέρνηση παραδέχτηκε πως στην περίπτωση της 54χρονης ηθοποιού έγινε εξαίρεση «ώστε να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Με το που πάτησε το πόδι της η Νικόλ Κίντμαν στο Χονγκ Κονγκ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εξαιτίας της ευνοικής μεταχείρισης που έλαβε από την κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, τα υφιστάμενα μέτρα για την πανδημία στην περιοχή ορίζουν πως όσοι εισέρχονται από το εξωτερικό θα πρέπει να μπαίνουν σε επταήμερη καραντίνα, κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση της χολιγουντιανής σταρ.

Η Κίντμαν ταξίδεψε από την Αυστραλία στο Χονγκ Κονγκ για τα γυρίσματα της νέας της σειράς The Expats και δύο μέρες μετά την άφιξή της εθεάθη από τους παπαράτσι να ψωνίζει σε γνωστή κεντρική μπουτίκ.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η κυβέρνηση παραδέχτηκε πως στην περίπτωση της 54χρονης ηθοποιού έγινε εξαίρεση «ώστε να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις».

Επιπλέον, ζητήθηκε από την Κίντμαν να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, να μείνει σε κατάλυμα συγκεκριμένων προδιαγραφών αλλά και να υποβάλλεται σε τακτικά τεστ.

Παρ΄όλα αυτά, η κυβέρνηση δέχτηκε «κύμα» αποδοκιμασίας στα social media για τα διπλά μέτρα και σταθμά που εφαρμόζει κατ΄επιλογήν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024