Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη αυτές τις μέρες μετακομίζουν σε νέο και πιο μεγάλο σπίτι.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη δείχνοντας μας την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του αυτές τις μέρες λόγω της μετακόμισης.

Είναι όπως φαίνεται μία περίοδος αλλαγών για τον Γιώργο Λιανό και την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, οι οποίοι πριν έξι μήνες έγιναν γονείς.

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και ο παρουσιαστής έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και πριν τη σχολική χρονιά, αφού ο Γιώργος έχει άλλα τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, επέλεξαν να κάνουν την μετακόμιση.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στις αρχές Μαρτίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τέταρτο κατά σειρά παιδί του Γιώργου Λιανού.

Ο Γιώργος είχε δηλώσει για τη γέννηση της κόρης του: «Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω (από τον Άγιο Δομίνικο). Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι»!

Μάλιστα, η Κωνσταντίναετά τη γέννηση της κόρης της, ταξίδεψε με τη μικρή στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρίσκονται κοντά στον Γιώργο Λιανό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο