Αποκαλύψεις-βόμβα έκανε η βασιλική βιογράφος Άντζελα Λεβίν, οι οποίες «καίνε» τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η Λεβίν ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο παλάτι ήθελε να εισακουστεί η γνώμη της για το πώς θα εκσυγχρονιστεί η μοναρχία και «θύμωσε» όταν κανείς δεν έδινε σημασία στα λεγόμενα της, μιλώντας στο GB News.


Η Άντζελα Λεβίν κατέκρινε την Meghan ότι ήθελε να υπερέχει και να παίρνει αποφάσεις που δεν την αφορούσαν, ενώ η μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό της την έκανε να πιστεύει πως έχει και «παγκόσμια επιρροή». Συγκεκριμένα σχολίασε: «Θέλει να αποφασίζει για τα πάντα. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα…

»Ήταν πολύ θυμωμένη που το Παλάτι δεν άκουσε τις ιδέες της για τον εκσυγχρονισμό του, από τις πρώτες εβδομάδες που εγκαταστάθηκε εκεί».

Και συνέχισε:

«Νομίζει ότι γνωρίζει πολλά, νομίζει ακόμα ότι έχει παγκόσμια επιρροή!»

Μάλιστα, η Levin δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το μήνυμα που έδωσαν στη δημοσιότητα, η Meghan και ο πρίγκιπας Harry, για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν, την πανδημία και την καταστροφή που προκάλεσε ο σεισμός στην Αϊτή.

Η βασιλική βιογράφος ανέφερε:

«Είπε ότι όσοι έχουν παγκόσμια επιρροή πρέπει να προωθήσουν τον ανθρωπιστικό διάλογο στον ΟΗΕ. Τώρα, μίλησε και για τον ΟΗΕ διότι πιστεύει ότι έχει παγκόσμια επιρροή».

Μεταξύ άλλων, στο μήνυμά τους οι Sussexes έγραψαν:

«Όταν οποιοδήποτε άτομο ή κοινότητα υποφέρει, ένα κομμάτι μας υποφέρει μαζί τους, είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι. Και παρόλο που δεν προοριζόμαστε να ζούμε σε μια κατάσταση ταλαιπωρίας, εμείς, ως λαός, είμαστε υπό όρους να το δεχτούμε. Είναι εύκολο να νιώσουμε ανίσχυροι, αλλά μπορούμε να κάνουμε πράξη τις αξίες μας – μαζί».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο