Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα δέκα πιο δημοφιλή Instagram accounts στην Ελλάδα - Εσύ τους ακολουθείς;

Αυτά είναι τα δέκα πιο δημοφιλή Instagram accounts στην Ελλάδα – Εσύ τους ακολουθείς;

Ποιος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας;

Όλοι οι celebrities έχουν πλέον ενεργά social media, αφού μέσα από αυτά είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν με τους fans τους, αλλά και να τους επιτρέπουν να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην καθημερινότητά τους.

Όμως δεν τα καταφέρνουν όλοι εξίσου καλά.

Ορισμένα accounts καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και με το παραπάνω – όπως και οι άνθρωποι που βρίσκονται από πίσω τους.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, φαίνεται πως οι πλέον δημοφιλείς έχουν περάσει κάποια στιγμή από τη θέση της παρουσίασης. Πράγμα μάλλον λογικό, αφού πρόκειται για τον κατεξοχήν τηλεοπτικό ρόλο που κάνει το κοινό να αισθάνεται «κοντά» με το πρόσωπο που βλέπει στην οθόνη του.

Μαμάδες, μπαμπάδες, απίθανα κορμιά, καταπληκτικά πρόσωπα, αλλά και περιεχόμενο που διακρίνεται από αυθορμητισμό και χιούμορ είναι τα συστατικά που κάνουν τη διαφορά.

Και αυτοί είναι οι δέκα που τα καταφέρνουν καλύτερα:

10. Δούκισσα Νομικού – 799k


Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά στιγμές οικογενειακής ευτυχίας – αλλά και το απίθανο πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

9. Κατερίνα Καινούργιου – 801k


Διατηρεί ένα από τα πιο ενεργά ελληνικά accounts και δεν παύει να εντυπωσιάζει με τις αναλογίες και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

8. Σίσσυ Χρηστίδου – 865k


Η παρουσιάστρια, που φέτος θα μας κρατά συντροφιά από τη συχνότητα του MEGA, συνδυάζει χιούμορ, αυθορμητισμό και ένα πανέμορφο πρόσωπο που ο φακός λατρεύει.

7. Σάκης Ρουβάς – 919k


Τι να πει κανείς για τον μεγαλύτερο Έλληνα ποπ σταρ; Ο Σάκης Ρουβάς αναρτά συχνά φωτογραφίες από το χρόνο που περνά με την οικογένειά του, αλλά και από τα σπορ στα οποία επιδίδεται.

6. Σάκης Τανιμανίδης – 938k


Ο δεύτερος Σάκης της λίστας λατρεύει τα ταξίδια – κι έτσι οι αναρτήσεις του αποτελούσαν πάντα ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Πλέον, το Instagram του περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις στιγμές που περνά με τις νεογέννητες κόρες του.

5. Φαίη Σκορδά – 1m

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)


Τα ατέλειωτα πόδια της ανήκουν σίγουρα στους πρωταγωνιστές του account της, μαζί με στιγμιότυπα απο την εκπομπή της. Και καμιά φορά, προσέχοντας πάντα να διατηρεί την ιδιωτικότητά τους, μας αφήνει να δούμε και τους άντρες της ζωής της: Τους δυο γιους που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα.

4. Αθηνά Οικονομάκου – 1m


Καλοκαίρι, μόδα και ανέμελες οικογενειακές στιγμές, συνήθως με φόντο κάποιο νησί του Αιγαίου. Τι να μη λατρέψεις στο acoount της ηθοποιού;

3. Αντρέας Γεωργίου – 1,1m


Ο δημιουργός μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, που φέτος θα μας συναρπάσει μέσα από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» που θα προβάλλεται στο MEGA, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ πιστό κοινό – και όχι άδικα.

2. Ελένη Μενεγάκη – 1,2 m

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki


Η «Ωραία Ελένη», που επιτέλους επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA, δεν είναι μόνο «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», όπως την αποκαλούσαν, αλλά και «βασίλισσα του Instagram». Η αμεσότητα που την έκανε τόσο αγαπητή στους τηλεθεατές είναι σίγουρα ένας από τους κυριότερους λόγους που την έφεραν και στην κορυφή του ελληνικού Insta.

1. Άκης Πετρετζίκης – 1,6m


Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται μια έκπληξη: Ο σεφ που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να μαγειρεύει, μοιράζεται με τους fan του συνταγές, φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές και – πλέον – κάποια στιγμιότυπα από το χρόνο που περνά με τον γιο του.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024