Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης - Ο έρωτας, ο αξέχαστος γάμος, η κοινή τηλεοπτική πορεία και ο χωρισμός

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης – Ο έρωτας, ο αξέχαστος γάμος, η κοινή τηλεοπτική πορεία και ο χωρισμός

Μετά από δέκα χρόνια γάμου, το ζευγάρι ανακοίνωσε σήμερα το διαζύγιό του

Η είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και δυο παιδιά, συγκλόνισε σήμερα την ελληνική showbiz.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2009, ενώ έκαναν πολιτικό γάμο στις 25 Ιουλίου του 2011.

Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα, τα οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φροντίζοντας όταν δημοσιεύουν φωτογραφίες μαζί τους, να κρύβουν τα πρόσωπά τους.

Από τη φιλία σε έναν παραμυθένιο έρωτα

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε εκδήλωση του ALPHA και από την πρώτη στιγμή ήταν εμφανές ότι υπήρχε έντονη έλξη και αμοιβαία συμπάθεια.

Όμως και οι δυο τους βρίσκονταν τότε σε άλλες σχέσεις, με αποτέλεσμα να κρατήσουν τη μεταξύ τους επαφή σε φιλικό επίπεδο – μέχρι που ο έρωτας τα ανέτρεψε όλα.

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε πει για την γνωριμία τους:

«Δε θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του. (Γέλια) Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο!»

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε προσθέσει:

«Προσωπικά, πρώτα απ’ όλα με τράβηξε το γεγονός ότι είναι μια ωραία γυναίκα. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα την καθαρότητα και τη μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη που έχει μέσα της. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι βεβαιώθηκα ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί όταν μου είπε ότι έχω γαλλική μύτη! Κι εγώ της απάντησα ότι προφανώς αναφέρεται σε μια ειδική ράτσα γερακιών, που εκτρέφονται κάπου στη Γαλλία. Τότε κατάλαβα πόσο ερωτευμένη είναι μαζί μου».

Όσον αφορά το πρώτο τους ραντεβού:

«Καταρχάς, τότε δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν ραντεβού, κι ακόμα διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! Προσωπικά πίστευα ότι απλώς βγήκαμε για φαγητό, σαν δυο καλοί φίλοι», ενώ ο ηθοποιός είχε πει: «Στην αρχή η Κατερίνα το έπαιζε πολύ δύσκολη. Ξεκάθαρα, όμως, εκείνο το δείπνο ήταν το πρώτο μας ραντεβού».

Η σχέση

Η Κατερίνα Καραβάτου και Ο Κρατερός Κατσούλης κατάλαβαν ότι ήθελαν να είναι μαζί το Πάσχα του 2009. Έκαναν κοινές διακοπές με φιλική τους παρέα, διαπίστωσαν ότι έχουν πολλά πράγματα που τους συνδέουν και έγιναν ζευγάρι.


Λίγες εβδομάδες αργότερα η σχέση τους ήδη πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα των εβδομαδιαίων lifestyle εντύπων.

Ένα χρόνο μετά έγινε η πρόταση γάμου:

«Πήγαμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο, πολύ ρομαντικό, και καθίσαμε στο μοναδικό τραπέζι που ήταν σε μπαλκονάκι πάνω από τη θάλασσα, με κεριά κ.λπ. Είχα το ύφος του γονατισμένου, αλλά δεν γονάτισα γιατί δεν υπήρχε χώρος!».

Το 2011 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και ήταν ένας από τους πιο ανατρεπτικούς της ελληνικής showbiz, με τις ενδυματολογικές επιλογές και των δυο τους να κλέβουν την παράσταση.


Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Ζευγάρι και στην τηλεόραση

Τη σεζόν 2014-2016 παρουσίασαν την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» στο epsilontv.


Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό».

Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της

Τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου» έως φέτος το καλοκαίρι του 2021!

Φέτος, ο Κρατερός Κατσούλης αποχώρησε από την εκπομπή, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου με τη νέα σεζόν θα εμφανίζεται σε εντελώς νέο πρόγραμμα, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Μετά από έναν γάμο, δύο παιδιά, την συνεργασία τους στην tv αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως ανακοίνωσαν σήμερα. Και τους ευχόμαστε η απόφασή τους να είναι για καλό!

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024