Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο 29χρονος εκατομμυριούχος YouTuber που θέλει να γίνει ο νέος κυβερνήτης της Καλιφόρνια

Ο 29χρονος εκατομμυριούχος YouTuber που θέλει να γίνει ο νέος κυβερνήτης της Καλιφόρνια

Άστεγοι, υπόγειοι δρόμοι και σχολεία του μέλλοντος βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο μεσίτης Κέβιν Πάφραθ, σήμερα 29 ετών, αποφάσισε να επικεντρωθεί στο κανάλι του στο YouTube.

Οι πάνω από μισό εκατομμύριο ακόλουθοί του μπορούσαν καθημερινά να απολαύσουν σχόλια σχετικά με τη στέγαση, τις μετοχές και τα πακέτα στήριξης. Κι όπως γράφει το CNBC δραστηριότητα αυτή του επέφερε σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες.

Τώρα, ο 29χρονος πρώην μεσίτης ακινήτων φαίνεται ότι βάζει πλώρη για άλλα μονοπάτια, αυτά της πολιτικής, σκεφτόμενος το ενδεχόμενο να είναι ο διάδοχος του σημερινού κυβερνήτη της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ.

Ο Πάφραθ είναι ενταγμένος στους κόλπους των Δημοκρατικών, αυτοπροσδιορίζεται ως κεντρώος και δηλώνει ότι ψήφισε τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Και μάλιστα όταν αναφέρεται στον Νιούσομ τον χαρακτηρίζει «αποτυχημένο ηγέτη».

Πρώτο θέμα στην ατζέντα του οι άστεγοι

Ο Πάφραθ ζει με τη σύζυγό του και τους δύο μικρούς γιους του στη Βεντούρα, περίπου 70 μίλια από το Λος Άντζελες κι έχει θέσει ως κύριο θέμα της ατζέντας την αντιμετώπιση των θεμάτων αστέγων.

Η πρότασή του είναι η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων έκτακτης ανάγκης και η μίσθωση εμπορικών κτιρίων και γραφείων, συμπεριλαμβανομένων πολλών που έχουν εκκενωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, για τη δημιουργία μαζικών χώρων με βρεφικές κούνιες και μικρά δωμάτια, με την υποστήριξη του προσωπικού της Εθνικής Φρουράς.

Στόχος του είναι να βγάλει όλους τους 160.000 άστεγους της Καλιφόρνιας από τους δρόμους σε 60 ημέρες με τελικό κόστος 10 δολάρια ανά άτομο την ημέρα, καλύπτοντας φαγητό, ιατρική υποστήριξη και μπάνιο.

Επίσης, έχει μερικούς φιλόδοξους -αν και κατά πολλούς περίεργους– στόχους για νέους τύπους «μελλοντικών» σχολείων, ένα σύστημα υπόγειων σηράγγων για την ανακούφιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και την κατασκευή καζίνο σε στιλ Λας Βέγκας, ως μέρος ενός σχεδίου για τη νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδιών.

Αναγνωρίζει επίσης την απειλή που θέτουν οι πυρκαγιές και οι ξηρασίες.

Οι θαυμαστές του Paffrath έχουν συνηθίσει να τον ακούν να εκφράζει τη γνώμη του για τέτοια θέματα.

Τώρα έχει σχεδόν 150.000 ακόλουθους στο Twitter και 1,7 εκατομμύρια στο YouTube. Τακτικά θέματα περιλαμβάνουν τα επιτόκια, την οικονομία κρυπτογράφησης και την πολιτική.

Ο Πάφραθ ξεκίνησε στο real estate πριν από μια δεκαετία, διδάσκοντας τους ανθρώπους πώς να επενδύουν στην αγορά. Έγινε μεσίτης και άρχισε να αγοράζει ακίνητα, στη συνέχεια μετέφεKalif;oρε τη διδακτική του εμπειρία και τις γνώσεις της αγοράς στο YouTube.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024