Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη - Άνδρας «έκλεψε» ΑΜΚΑ για να εμβολιαστεί

Κρήτη – Άνδρας «έκλεψε» ΑΜΚΑ για να εμβολιαστεί

Μπορεί να υπάρχουν αρνητές των εμβολίων, αλλά υπάρχουν και αυτοί που κάνουν τα πάντα για να κάνουν το εμβόλιο, όπως ένας άνδρας στην Κρήτη. Το απίστευτο περιστατικό.

Ένας άνδρας στην Κρήτη δεν είχε τρόπο να εμβολιαστεί και τελικά η λύση που βρήκε, τον οδήγησε στη σύλληψη από τις Αρχές. Από την στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κοροναϊού, το στοίχημα ήταν να εμβολιαστούν όλοι. Υπάρχουν, όμως, και οι αρνητές του ιού, καθώς και των εμβολίων.

Σίγουρα, ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι ένας από αυτούς. Αντίθετα, ήταν πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο περιστατικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, ο 57χρονος άνδρας έστησε ολόκληρη… απάτη για τον εμβολιασμό του.

«Έκλεψε» ΑΜΚΑ γιατρού

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, o 57χρονος από την Ιεράπετρα, έκλεισε ραντεβού και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, με ξένο ΑΜΚΑ που μάλιστα ανήκει σε γιατρό. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και με τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον γιατρό που προχώρησε σε σχετική καταγγελία και έτσι συνελήφθη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι ο 57χρονος, δεν διέθετε ΑΜΚΑ λόγω πολύχρονης παραμονής στο εξωτερικό και γι’ αυτό προχώρησε σε αυτή την ενέργεια που άφησε εμβρόντητους τους αστυνομικούς αλλά και τον γιατρό, το ΑΜΚΑ του οποίου χρησιμοποιήθηκε για τον εμβολιασμό του.

*Φωτογραφίες αρχείου

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024