Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Suga - Χαμός στο Twitter με το μέλος των BTS - Τι έχει συμβεί

Suga – Χαμός στο Twitter με το μέλος των BTS – Τι έχει συμβεί

Οι φανς του συγκροτήματος έχουν παραληρήσει και τα tweets έχουν πάρει «φωτιά».

Τον γνωρίσαμε το 2013, όταν έκανε το ντεμπούτο του ως μέλος του νοτιοκορεάτικου ποπ συγκροτήματος BTS, και τον λατρέψαμε όταν κυκλοφόρησε τρία χρόνια αργότερα το πρώτο του σόλο mixtape, Agust D. Ο λόγος για τον Suga.

O γνωστός ράπερ, τραγουδοποιός, χορευτής και μουσικός παραγωγός από τη Νότια Κορέα τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στο Twitter λόγω της συνεργασίας του με γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών. Έκανε το remix του τραγουδιού της μάρκας και το αποτέλεσμα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, ο Suga ήταν το τέλειο άτομο για να συνεργαστούν. Για τον 28χρονο ήταν η ευκαιρία να κάνει κάτι διαφορετικό πέρα από τα ποπ και R&B στυλ που ακολουθούν με τους BTS. «Άκουσα πολλά μουσικά όργανα σε νεαρή ηλικία και πάντα ήθελα να κάνω ένα μουσικό κομμάτι, οπότε η όλη διαδικασία ήταν απίστευτη», λέει ο ίδιος.

Παράλληλα εξηγεί: «Προσπάθησα να κάνω τη δική μου ερμηνεία διατηρώντας τη μελωδία σε μεγάλο βαθμό ίδια, για να έχει απήχηση σε ένα ευρύτερο κοινό». Και τα κατάφερε. Η νέα έκδοση του τραγουδιού έχει ενθουσιάσει το κοινό, το οποίο τον αποθεώνει στα social media και συζητά το όνομά του.

Δείτε κάποια από τα tweets αυτά:

Ποιοι είναι οι BTS για τους οποίους παραμιλά ο πλανήτης:

Είναι ένα επταμελές ανδρικό νοτιοκορεατικό μουσικό συγκρότημα που απαρτίζεται από τους RM, Jin, Suga, J-Hope , Jimin, V, και Jungkook, οι οποίοι είναι πίσω από την συγγραφή και παραγωγή σημαντικoύ μέρους της μουσικής παραγωγής. Το συγκρότημα σχηματίστηκε από την εταιρία Big Hit Entertainment και έκανε ντεμπούτο στις 13 Ιουνίου του 2013 με το τραγούδι «No More Dream» από το πρώτο τους άλμπουμ 2 Cool 4 Skool. Μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει διάφορα μουσικά βραβεία.

Χαρακτηριστικό της απήχησης τους είναι ότι τον Μάρτιο ανακοίνωσαν περιοδεία, με ημερομηνίες σε πολλαπλά στάδια και όλα τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί μέσα σε 2 ώρες. Στις 12 Απριλίου του 2019, κυκλοφόρησαν το Map Of The Soul: Persona και το single «Boy With Luv», με την Αμερικανή τραγουδίστρια Halsey. Την ίδια ημέρα, το Spotify ανακοίνωσε ότι έγιναν οι πρώτοι Ασιάτες που ξεπέρασαν τα 5 δισεκατομμύρια streams στην πλατφόρμα. Επίσης, το τραγούδι μέσα στις πρώτες 24 ώρες συγκέντρωσε πάνω από 74,6 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024