Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πενέλοπε Κρουζ - Σάλος με την αφίσα της νέας ταινίας της

Πενέλοπε Κρουζ – Σάλος με την αφίσα της νέας ταινίας της

Η νέα της ταινία με τίτλο «Παράλληλες Μητέρες» (Μadres Paralelas) θα αποτελέσει την ταινία έναρξης του 74ου φεστιβάλ Βενετίας, που διεξάγεται από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Θύμα των αυστηρών κανόνων περιεχομένου του Instagram έπεσε η αφίσα της τελευταίας πολυαναμενόμενης ταινίας του Πέδρο Αλμοδοβάρ με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ καθώς κρίθηκε…. υπερβολικά προκλητική.

Η νέα του ταινία με τίτλο «Παράλληλες Μητέρες» (Μadres Paralelas) θα αποτελέσει την ταινία έναρξης του 74ου φεστιβάλ Βενετίας, που διεξάγεται από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη σύνοψη των «Παράλληλων Μητέρων» έχει ως εξής:

Δύο γυναίκες, η Γιάνις και η Άννα, γνωρίζονται στην κλινική όπου περιμένουν να γεννήσουν. Αμφότερες είναι single mothers και έμειναν έγκυες, χωρίς να το επιδιώκουν. Η Γιάνις είναι εύπορη, βρίσκεται στη μέση ηλικία και δεν το μετανιώνει. Η Άννα, είναι έφηβη, κουβαλά τραύματα και το μετανιώνει. Τα λόγια που ανταλλάσσουν εκείνες τις ώρες θα δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο, πολύ στενό σύνδεσμο μεταξύ τους και οι ζωές τους θα συσχετιστούν με καθοριστικό τρόπο.»

Το έργο τέχνης για το δράμα που σκηνοθετεί ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δείχνει απλά ένα  στήθος που στάζει γάλα μπροστά σε κόκκινο φόντο. Ο καλλιτέχνης Javier Jaén δήλωσε τη Δευτέρα ότι η αφίσα θεωρήθηκε προκλητική για το Instagram. Μοιράστηκε ξανά την αφίσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε στα ισπανικά: «Όπως ήταν αναμενόμενο το @instagram έχει αφαιρέσει την αφίσα που κάναμε για την τελευταία ταινία του Αλμοδόβαρ #madresparalelas. Θα το ξανααναρτήσω. Σας ευχαριστούμε για την κοινή χρήση.»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024