Θύμα των αυστηρών κανόνων περιεχομένου του Instagram έπεσε η αφίσα της τελευταίας πολυαναμενόμενης ταινίας του Πέδρο Αλμοδοβάρ με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ καθώς κρίθηκε…. υπερβολικά προκλητική.

Η νέα του ταινία με τίτλο «Παράλληλες Μητέρες» (Μadres Paralelas) θα αποτελέσει την ταινία έναρξης του 74ου φεστιβάλ Βενετίας, που διεξάγεται από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη σύνοψη των «Παράλληλων Μητέρων» έχει ως εξής:

Δύο γυναίκες, η Γιάνις και η Άννα, γνωρίζονται στην κλινική όπου περιμένουν να γεννήσουν. Αμφότερες είναι single mothers και έμειναν έγκυες, χωρίς να το επιδιώκουν. Η Γιάνις είναι εύπορη, βρίσκεται στη μέση ηλικία και δεν το μετανιώνει. Η Άννα, είναι έφηβη, κουβαλά τραύματα και το μετανιώνει. Τα λόγια που ανταλλάσσουν εκείνες τις ώρες θα δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο, πολύ στενό σύνδεσμο μεταξύ τους και οι ζωές τους θα συσχετιστούν με καθοριστικό τρόπο.»

Το έργο τέχνης για το δράμα που σκηνοθετεί ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δείχνει απλά ένα  στήθος που στάζει γάλα μπροστά σε κόκκινο φόντο. Ο καλλιτέχνης Javier Jaén δήλωσε τη Δευτέρα ότι η αφίσα θεωρήθηκε προκλητική για το Instagram. Μοιράστηκε ξανά την αφίσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε στα ισπανικά: «Όπως ήταν αναμενόμενο το @instagram έχει αφαιρέσει την αφίσα που κάναμε για την τελευταία ταινία του Αλμοδόβαρ #madresparalelas. Θα το ξανααναρτήσω. Σας ευχαριστούμε για την κοινή χρήση.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο