Ο Σάββας Πούμπουρας δεν έμεινε αμέτοχος στον σχολιασμό των πυρκαγιών που κατέστρεψαν σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά τους ανά σημεία της Ελλάδας.

Όμως, φαίνεται πως προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα από τις οργισμένες αναρτήσεις.

Όποιος παρακολούθησε τα stories του γνωστού παρουσιαστή σήμερα, θα πρόσεξε πως βρισκόταν στον Μαραθώνα και, με συμμάχους του δεκάδες εθελοντές, συντόνιζε την αποστολή πάγου, τροφίμων, νερών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες στην Εύβοια.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ένα σχόλιο μας τράβηξε την προσοχή και το παραθέτουμε αυτούσιο, καθώς τα λέει όλα:

Αυθεντικός άνθρωπος που αυτό που λέει το λέει μέσα από τη καρδιά του και μέσα απο τις πράξεις του… Σου εύχομαι αδελφέ τα τόσα πολλά που έδωσες και δίνεις στο συνάνθρωπο σου απλόχερα να στα δώσει ο θεός πίσω σε χρόνια, αφού απο όσο σε γνώρισα μέχρι τωρα τα δίνεις πίσω στο συνάνθρωπο σου πολλαπλάσια!! Ούτε ταγμένος να προσφέρεις να ήσουν… Έχεις οικογένεια τώρα και παιδί όμως και έχεις ιερή υποχρέωση και σε αυτούς. Να προσεχείς αδελφέ μου και Σ’ευχαριστώ που μου έδωσες τη τιμή να σε γνωρίσω από κοντά. Μπορεί να είσαι 10 μικρότερος μου (παρόλο που δεν μας φαίνεται 😬) αλλα εμένα με άλλαξες και με κέρδισες με τη ανθρωπιά κ τη μεγαλοψυχία σου αλλα κ τη ταπεινότητα σου! 👏👏👏 Σε θαυμάζω, υποκλίνομαι στη αγάπη που απλόχερα προσφέρεις σε όλους αθόρυβα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr