Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελική Ηλιάδη - Το δημόσιο ξέσπασμα της τραγουδίστριας και το σχόλιο που διέγραψε

Αγγελική Ηλιάδη – Το δημόσιο ξέσπασμα της τραγουδίστριας και το σχόλιο που διέγραψε

Τι συνέβη στον λογαριασμό της 43χρονης;

Ένα ποστ γεμάτο θυμό έκανε η Αγγελική Ηλιάδη. Με αφορμή τις πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα, η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει το μήνυμά της και να εκφράσει τα συναισθήματά της. Ωστόσο ένας από τους followers της είχε διαφορετική γνώμη.

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια έγραψε: «Χρόνια με χτυπάτε …χρόνια στέκομαι…χρόνια με πουλάτε και το ανέχομαι… Ελλάδα μου δακρύζω…πονάει η ψυχή μου…συνάνθρωπε μου σε καταστρέψανε…Αυτή πρέπει να είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε….δεν ανεχόμαστε πια…δεν δεχόμαστε αυτά τα εγκλήματα…δεν τρώμε τα ψέματα…ΤΕΛΟΣ. Ελλάδα μου ο αγώνας μας τώρα αρχίζει #greece🇬🇷#fightforgreece#mycountry#prayforgreece#savegreece#nomorelies».

Ο διαδικτυακός της φίλος σχολίασε από την μεριά του: «Όλοι εσείς οι διάσημοι οι καλλιτέχνες καλά κάνετε και ανεβάζετε post, σχολιάζετε, κατακρίνετε, κοινοποιείτε όλα, εσείς όμως που είστε και πιο υψηλόμισθοι βοηθάτε; Στέλνετε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης ή τα κάνετε όλα απλά για το φαίνεσθαι; Δεν λέω προσωπικά εσάς κυρία Ηλιάδη μιλάω για όλους που βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο… όλοι εμείς που βοηθάμε από το υστέρημά μας, δίνουμε ό,τι μπορούμε, είναι για εμάς πιο δύσκολο, εσείς λοιπόν που έχετε μεγαλύτερο μισθό κάνετε κάτι; Καλά είναι όλα αυτά που κάνετε και λέτε αλλά χρειάζεται και άλλη δουλειά και καλό θα ήταν να το κάνουν όλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, ευχαριστώ και συγγνώμη για τον τρόπο μου».

Η Αγγελική Ηλιάδη μάλιστα του απάντησε ωστόσο λίγο αργότερα διέγραψε το σχόλιό της. Η 43χρονη απάντησε ευγενέστατα ότι: «Δεν πειράζει κορίτσι μου ελευθερία λόγου… εγώ προσωπικά με τον μεγαλύτερο μισθό που λες…. Έχω δυο χρόνια να δουλέψω… όσο δύσκολα περνάς τόσο δύσκολα κι εγώ… μην διαχωρίζεις χωρίς να γνωρίζεις… Ο καθένας βοηθάει όσο και όπως μπορεί…. Ο Θεός μαζί μας…». Όμως λίγο αργότερα έσβησε τα παραπάνω λόγια ενδεχομένως γιατί σκέφτηκε ότι αυτές οι μέρες είναι δύσκολες και δεν ενδείκνυνται για «κόντρες».

Δείτε παρακάτω το σχόλιο που διέγραψε:

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024