Η Μαρίνα Πατούλη, παρακολουθώντας με προσοχή και θλίψη τις εξελίξεις στη χώρα μας, μετά τις δεκάδες πυρκαγιές, θέλησε να στείλει το δικό της δημόσιο μήνυμα, προκαλώντας μάλιστα τους πολίτες να συμβάλλουν στα αγαθά πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Η Προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram:

Την ώρα που η χώρα μας συγκλονίζεται από πρωτοφανείς πυρκαγιές που έχουν συντελέσει σε μια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, αφήνοντας πίσω τους εκατοντάδες συμπολίτες μας χωρίς εστία, το Δίκτυο για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών – @sdg_17_greece καλεί τους συμπολίτες μας να συνδράμουν την προσπάθειά του προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί από τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης: τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής φροντίδας και υγιεινής, φάρμακα για άμεση φροντίδα εγκαυμάτων, λευκά είδη, ενδύματα και υποδήματα κ.α., τα οποία θα μοιραστούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Κάλεσμα απευθύνουμε, επίσης, σε επιχειρήσεις και φορείς να στηρίξουν την προσπάθειά μας με χορηγίες σε είδη πρώτης ανάγκης ως μια πράξη αλληλεγγύης με ιδιαίτερο συμβολισμό για την ελληνική κοινωνία, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Το σημείο συγκέντρωσης είναι τα γραφεία του Δικτύου SDG 17 Greece (Λεωφ. Κηφισίας 100 & Μαραθωνοδρόμου 83) από Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. – 5 μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106140823 και 2106142169, email: info@sdg17greece.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο