Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατρίνα Τσάνταλη - Συγκινούν τα λόγια της μετά την καταστροφή του καταφύγιου ζώων

Κατρίνα Τσάνταλη – Συγκινούν τα λόγια της μετά την καταστροφή του καταφύγιου ζώων

Η γνωστή συγγραφέας παιδικών βιβλίων έχει δεχτεί κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα.

Υπό πύρινο κλοιό εξακολουθεί να βρίσκεται η χώρα. Το μέτωπο στην Εύβοια μαίνεται ενώ οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς. Την ίδια ώρα, η φωτιά στην Αττική έχει τεθεί υπό έλεγχο και οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Κατρίνα Τσάνταλη, που είδε το καταφύγιο ζώων της να τυλίγεται στις φλόγες. Ευτυχώς, είχε προλάβει να μεταφέρει όλα τα ζωάκια της σε ασφαλές σημείο και δεν υπήρξαν θύματα. Η γνωστή επιχειρηματίας και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, από εκείνη τη στιγμή δέχεται εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης και γι’ αυτό με μία της ανάρτηση έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Δείτε το μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας στο Instagram μαζί με εικόνες από το καμένο καταφύγιο ζώων της:

«Δέχομαι συνεχώς μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης για το @a_little_shelter και μακάρι να είχα τον χρόνο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Το εκτιμώ πραγματικά όσο δεν φαντάζεστε! Αυτές τις μέρες τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Ειλικρινά δεν μπορώ να στεναχωρηθώ τώρα για το καταφύγιο μας όταν είναι τόσο μεγάλη η καταστροφή σχεδόν σε όλη την χώρα.

Όποιοι μου στέλνετε πως μπορείτε να βοηθήσετε, ανεβάζω στα stories μου μόνο ότι καταφέρνω να διασταυρώσω προσωπικά ή γνωρίζω πως είναι έγκυρο. Για το @a_little_shelter κάθε βοήθεια είναι σημαντική και μπορείτε να μπείτε στο site μας για απευθείας δωρεά (www.alittleshelter.gr) . Σε λίγες μέρες που εύχομαι επιτέλους να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης σε όλη την Ελλάδα, θα σας χρειαστούμε πραγματικά. Για όλα τα πυρόπληκτα ζώα που θα έχουν μόνο εμάς (γενικότερα τις ενεργές φιλοζωικές) .

Η κινητοποίηση είναι συγκινητική για την ώρα. Και το μόνο που με καθησυχάζει κάπως είναι πως στην ανάγκη έχουμε τους φίλους, τους γείτονες, άγνωστους ανθρώπους που τρέχουν να βοηθήσουν. Όχι μόνο για τα ζώα φυσικά.. Δεν ξέρω από που να αρχίσω με αυτή την τεράστια καταστροφή που ακόμα δεν έχει τελειώσει. Σίγουρα δεν είναι τώρα η ώρα του απολογισμού. Ούτε έχει έρθει η στιγμή για το επόμενο βήμα.

Τώρα είναι η ώρα που πρέπει ΜΟΝΟ να βοηθήσουμε. Βλέπω ομάδες νέων που κάνουν βόλτες στα καμένα μήπως βρουν κάτι ζωντανό να το βοηθήσουν. Βλέπω ομάδες νέων που κάνουν περιπολίες για εμπρηστές. Βλέπω ομάδες νέων που μαγειρεύουν για τους συνανθρώπους μας που τους κάηκαν τα σπίτια. Που πηγαίνουν όπως μπορούν να δώσουν νερό σε ανθρώπους που παλεύουν μέρες να σβήσουν τις φωτιές. Αυτό είναι τώρα. Μόνο η βοήθεια.

Παρακαλώ μην ξεχνάτε τις δωρεές σας στην @animawild για όλα τα πυρόπληκτα άγρια ζώα που κατάφεραν να μη γίνουν στάχτη και έχουν στην φροντίδα τους. Κουράγιο, καλή δύναμη και καλή τύχη!»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024