Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Εύβοια - Σε στάχτη μετατράπηκε το σπίτι του Κώστα Χατζή

Φωτιά στην Εύβοια – Σε στάχτη μετατράπηκε το σπίτι του Κώστα Χατζή

Το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή ήταν χτισμένο μέσα στα πεύκα, όπως και τα υπόλοιπα στην περιοχή

Ανάμεσα στα αμέτρητα σπίτια που έκανε στάχτη η πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την Εύβοια, ανήκει κι εκείνο του τραγουδιστή, Κώστα Χατζή.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είδε την περιουσία του, το σπιτικό του, τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ενημερωτικής εκπομπής «Alpha Παντού», δεν είναι λίγα τα καμμένα σπίτια στο Καστρί Ευβοίας. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή Κώστα Χατζή.

Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν, σήμερα, παντού στάχτες. «Αυτό γίνεται από χθες Κυριακή. Δεν μπορεί κάποιος να καθίσει εδώ, να φάει κάτι. Πέφτουν στάχτες παντού. Στα καθίσματα, στα τραπέζια. Οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί, τα ενοικιαζόμενα έχουν αδειάσει και πάνω στα αυτοκίνητα υπάρχουν παντού στάχτες» τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha.

Παράλληλα, στις εικόνες που προβλήθηκαν στο «Alpha Παντού», είδαμε τις μαύρες εικόνες που σήμερα αντικατοπρίζουν την οικία που είχε δημιουργήσει ο Κώστας Χατζής.

«Το σπίτι του Κώστα Χατζή βρίσκεται επάνω σε έναν λόφο, μέσα σε πεύκα, γύρω βρίσκονται οι ελαιώνες του και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Δεν έχει απομείνει τίποτα. Έχει πέσει η σκεπή, έχουν καεί όσα αντικείμενα και έπιπλα υπήρχαν μες στο σπίτι, έχουν λιώσει τα παράθυρα. Δεν έχει απομείνει απολύτως τίποτα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του Alpha.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024