Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Ταραμπάνκο - «Όλοι μαζί για τους ήρωες που μάχονται με τις πυρκαγιές»

Κάτια Ταραμπάνκο – «Όλοι μαζί για τους ήρωες που μάχονται με τις πυρκαγιές»

Η ανάρτηση του γνωστού μοντέλου για τις φωτιές συγκλονίζει.

Ένα ξεχωριστό ποστ έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κάτια Ταραμπανκό. H νικήτρια του GNTM παρακολουθεί με όλη την Ελλάδα όσα γίνονται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και την τεράστια μάχη που δίνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές.

Επηρεασμένη από τις τραγικές εικόνες δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όλοι μαζί για τους Ήρωες που μάχονται με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα μας. Καλησπέρα σας. Δεν θα μακρηγορήσω. Θα ήθελα αν μου επιτρέπεται να προτείνω σήμερα 7/8 στις 22:00 το βράδυ να σωπάσουμε για 1 λεπτό, να κλείσουμε κινητό, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη ότι κάνουμε, και να επικεντρωθούμε με την ψυχή μας, το μυαλό μας, την καρδιά μας, και όλο μας το Είναι στους Ήρωες μας! Στους συνανθρώπους μας που μάχονται κυριολεκτικά με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα μας!

Στους Πυροσβέστες και στους Εθελοντές, στους συνανθρώπους που στέλνουν βοήθεια, προμήθειες από όλα τα μέρη της Ελλάδας μας!
Να επικεντρωθούμε για 1 λεπτό μονάχα να καταλαγιάσει αυτή η καταραμένη φωτιά, να βρέξει μια στάλα, να γίνει κάτι ώστε να σωθεί μια ανάσα οξυγόνου, ένα όμορφο ελάφι, ένα κουνέλι, μια κουκουβάγια, ένα πουλί, η ΖΩΗ και η ΦΥΣΗ μας γενικά .

Σήμερα 7/8 στις 22:00, 1 λεπτο από τον χρόνο σου . Και που ξέρεις; Αφού κάτω εδώ δεν ακουγόμαστε ίσως ακουστούμε κάπου ψηλά και γίνει ένα θαύμα! Και αν δεν γίνει να είσαι σίγουρος, οι Άνθρωποι αυτοί μια στάλα δύναμης από εμάς όλους θα την πάρουν. Σας ευχαριστώ πολύ!».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024