Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τιτίκα Στασινοπούλου - «Ο Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Βουγιουκλάκη»

Τιτίκα Στασινοπούλου – «Ο Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Βουγιουκλάκη»

Η σχέση τους θυελλώδης, γεμάτη τσακωμούς και εντάσεις. Κράτησε όμως μέχρι το τέλος της ζωής της Βουγιουκλάκη, με τα γνωστά σκαμπανεβάσματά της.

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια που γνώρισε ποτέ η ελληνική showbiz ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Έχοντας ήδη παντρευτεί τέσσερις φορές για χάρη του κινηματογραφικού φακού, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στα αλήθεια αυτή τη φορά στον Άγιο Νικόλαο των Δελφών, στις 18 Ιανουαρίου του 1965.

Η σχέση τους θυελλώδης, γεμάτη τσακωμούς και εντάσεις. Η σχέση τους δεν άλλαξε ακόμη και όταν ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τον γιο τους, Γιάννη.

Ο γάμος τους τελείωσε το 1974 η σχέση τους όμως κράτησε μέχρι το τέλος της ζωής της Αλίκης, με τα γνωστά σκαμπανεβάσματά της.

O Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε πει πολλά χρόνια αργότερα για τον χωρισμό τους: «Αν η επιτυχία ήταν μικρότερη, αν ήμασταν ένα φυσιολογικό ζευγάρι, θα είχαμε σώσει τον γάμο μας».

Σε μία τηλεοπτική εμφάνιση τους το 1990, στην εκπομπή του Ζάχου Χατζηφωτίου, ο ένας κοιτούσε τον άλλον με βουρκωμένα μάτια.

«Θυμάσαι πώς αρχίσαμε; Πώς σταματήσαμε σε ένα σημείο; Πώς ξαναρχίσαμε; Και ένα σου λέω και να το θυμάσαι, εμείς οι δύο μαζί θα τελειώσουμε! Δεν ξέρω ποιος θα φύγει πρώτος αλλά θα ήθελα να φύγουμε μαζί κάποια στιγμή! Μην μου το κάνεις και μου τη σκάσεις! Με ακούς;», του είχε πει η Αλίκη με τρεμάμενη φωνή.

«Δεν την ξεπέρασε ποτέ»

Η γνωστή ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» ανέφερε την εμπειρία της από τα γυρίσματα της ταινίας «Εραστές του ονείρου» αλλά και την συνεργασία της με μεγάλα αστέρια του ελληνικού κινηματογράφου, όπως με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν πικραμένος. Δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν ο έρωτας της ζωής του. Έβγαινε έξω με παρέες κ.λπ., αλλά πριν γυρίσει σπίτι, έκανε πάντα μια στάση στο θέατρό της για να τη δει. Αλλά ήταν γενικά ανταγωνιστικός και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάφεραν να τα βρουν τελικά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024