Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θάλεια Ματίκα - Εγκλωβισμένη στη φωτιά η ηθοποιός

Θάλεια Ματίκα – Εγκλωβισμένη στη φωτιά η ηθοποιός

Τι αναφέρει η ίδια για τις δύσκολες ώρες που βιώνει.

Δύσκολες είναι οι ώρες για τη Θάλεια Ματίκα όπως και για όλη τη χώρα. Οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε διάφορες περιοχές μαίνονται, πολλοί οικισμοί και χωριά έχουν εκκενωθεί, με τους κατοίκους να ανησυχούν.

Ανάμεσα σε όσους αναγκάστηκαν να φύγουν είναι και η Θάλεια Ματίκα.

Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από την Αγία Άννα της Εύβοιας μετά τη φωτιά που ξέσπασε και ανέφερε πως αυτή τη στιγμή είναι εγκλωβισμένη στα Οινόφυτα, λόγω της αυξημένες κίνησης μετά την εντολή εκκένωσης του Κρυονερίου και των Αφιδνών.

«Βρισκόμουν στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια από εχθές. Σήμερα περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει γνωρίζοντας για την φωτιά στις γύρω περιοχές και όταν λάβαμε το μήνυμα της πολιτικής προστασίας ξεκινήσαμε οικογενειακώς να επιστρέψουμε. Θέλω να πω ότι μου έκανε εντύπωση ότι στην επιστροφή περίμενα να έχει κίνηση γιατί περίμενα ότι αρκετός κόσμος θα επιστρέφει. Πιστεύω ότι κόσμος που ήθελε να σώσει τις περιουσίες του θα έμεινε πίσω, μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το γεγονός. Ερχόμενη τώρα στην Αθήνα και ενώ είχαμε σκοπό να πάμε στον Ωρωπό στο εξοχικό μας, στο Οινόφυτα δεν μπορείς να περάσεις την εθνική. Πήγαμε με συνοδεία αστυνομίας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Δήλεσι και δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Ακολουθούμε την πυρκαγιά. Έχω την ίδια εικόνα που είχα σήμερα στην παραλία της Αγίας Άννας. Στη διαδρομή βρήκαμε 10 αυτοκίνητα το πολύ, είναι η δική μου εκτίμηση ότι έμειναν πολλά άτομα πίσω», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024