Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιτ Χάρινγκτον - Ο Τζον Σνόου μίλησε για την εύθραυστη ψυχική του υγεία μετά το Game of Thrones

Κιτ Χάρινγκτον – Ο Τζον Σνόου μίλησε για την εύθραυστη ψυχική του υγεία μετά το Game of Thrones

Οι δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξή του έχουν πολλά να διδάξουν στον καθένα μας

Ο πρωταθλητισμός κάθε είδους μπορεί να φέρνει δόξα – ενίοτε και πολύ χρήμα – όμως δεν έχει μόνο θετικές πτυχές. Η ανάγκη να ξεπερνάς διαρκώς τον εαυτό σου, μεταξύ άλλων, είναι από μόνη της αρκετή για να «τσακίσει» τον οποιονδήποτε, όσο δυνατός και αν είναι.

Κάπως έτσι φαίνεται πως ήταν και η εμπειρία του Κιτ Χάρινγκτον, του γνωστού Τζον Σνόου της σειράς-φαινόμενο Game of Thrones, που πρόσφατα αποκάλυψε τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε με την ψυχική του υγεία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Jess Cagle Show.

«Πέρασα κάποιες δυσκολίες ψυχολογικά μετά το GoT, αλλά και κατά τη διάρκεια του φινάλε του. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι είχαν να κάνουν με τη φύση της σειράς», δήλωσε, αναφερόμενος προφανώς στην έντονη παρουσία της βίας και των δυσάρεστων συναισθημάτων στο σενάριο της σειράς.

Σήμερα, δηλώνει χαρούμενος για την απόφασή του.

«Ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει για μένα. Επιστρέφοντας στη δουλειά, γνωρίζω πλέον τι μπορώ να φέρω εις πέρας, τι επιλογές να κάνω, ότι δεν χρειάζεται να ζω συνέχεια σε έναν έντονο κόσμο».

Τον Μάρτιο του 2019 πάντως, δύο μήνες πριν το μεγάλο φινάλε του GoT και ενώ τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Variety, ότι χρειάστηκε ψυχοθεραπεία στο απόγειο της δόξας του, λόγω της ξαφνικής δημοσιότητας που τον έκανε να αισθάνεται ευάλωτος.

«Η πιο σκοτεινή εποχή για μένα ήταν όταν η σειρά άρχισε να εστιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα μου, από το τέλος της 5ης σεζόν και μετά. Όταν ο Snow πέθανε και γύρισε από τους νεκρούς. Δεν μου άρεσε που ολόκληρη η πλοκή επικεντρωνόταν στον ρόλο μου. Όταν μετατρέπεσαι στο cliffhanger και η σειρά βρίσκεται στο απόγειο της δημοτικότητάς της, η προσοχή που προσελκύεις είναι τρομακτική. Τουλάχιστον, έτσι τη βίωσα εγώ».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024