Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου - Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά του «Love it» για τη νέα σεζόν

Ιωάννα Μαλέσκου – Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά του «Love it» για τη νέα σεζόν

Η παρουσιάστρια αναζητά τους συνεργάτες της.

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο τις παραλίες και έδωσε το «παρών» στο στούντιο προκειμένου να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες για την εκπομπή της, το «Love It», που θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη βρέθηκε στα Μελίσσια, για τα δοκιμαστικά της εκπομπής της.

Πέρα από τον νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη, δοκιμαστικό έκανε και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, που έχει υπάρξει στο παρελθόν και στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου, την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε είχε κάνει αίσθηση με τις συνεντεύξεις του στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου Σου Κου Family, που προβαλλόταν επίσης στον ΣΚΑΪ. Για μία θέση στο πάνελ της εκπομπής, μάλιστα, έκαναν ακόμα δοκιμαστικό ο Θάνος Κλωνόπουλος, ο Δημήτρης Σαράντος και ο Άρης Λουμάκης (Rec).

Σύμφωνα με το okmag.gr, η εκπομπή στη νέα εκδοχή της θα έχει δύο ενότητες. Η μία θα είναι σχολιαστική, με συνεντεύξεις και πολύ τηλεοπτικό ρεπορτάζ, που θα επιμελείται και θα παρουσιάζει η Μάρτζυ Λαζάρου, η μόνη συνεργάτιδα που παραμένει από την περσινή ομάδα μπροστά από τις κάμερες.

Στη δεύτερη ενότητα του θα προβάλλονται backstage και αποκλειστικά θέματα από τα ριάλιτι του σταθμού, που αποτελούν το βαρύ πυροβολικό τους στην prime time ζώνη -όπως τα Big brother, Survivor κ.α. Στον ΣΚΑΪ ο στόχος είναι η μεσημεριανή εκπομπή να σημειώσει μεγαλύτερη τηλεθέαση από πέρυσι και να βγει μπροστά στον ανταγωνισμό, που θα είναι μεγαλύτερός τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: okmag.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024