Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα - Μήνυμα ελπίδας για την πυρκαγιά στην Εύβοια

Δανάη Μπάρκα – Μήνυμα ελπίδας για την πυρκαγιά στην Εύβοια

Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να στείλει το δικό σας, αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη μέρα των πυρκαγιών

Το δικό της μήνυμα για την πύρινη λαίλαπα που καταβροχθίζει τη βόρεια Εύβοια έστειλε η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ως γνωστόν, η πυρκαγιά έχει ήδη καταστρέψει οικισμούς, αλλά και τεράστιες δασικές εκτάσεις, προκαλώντας τεράστια οικονομική και οικολογική καταστροφή.

Ένα μήνα πριν, η Δανάη Μπάρκα είχε επισκεφθεί την περιοχή μαζί με τον Απόστολο Ρουβά και οι δυο τους είχαν εντυπωσιαστεί από την απίστευτη ομορφιά της.

Σήμερα, ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Εύβοια, μαζί με ορισμένες δραματικές εικόνες από την πυρκαγιά, για να αναδείξει το μέγεθος της καταστροφής.

Παράλληλα, όμως, επιχείρησε να δώσει και ένα μήνυμα ελπίδας, αναφέροντας ότι αν παραμείνουμε ενωμένοι, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την τραγωδία.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους πυροσβέστες για την ηρωική τους προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Εύβοια ένας μήνας πριν / χθες. Ένα μήνα πριν ήμασταν με τον @apostolos_rouvas στην Εύβοια. Μας έκανε εντύπωση και σχολιάζαμε σε όλο τον δρόμο πόσο ωραία τοπία βλέπαμε,πόσο πράσινο,πόσα διαφορετικά είδη φυτών/δέντρων και ποσό πλούσια φυσική κληρονομιά έχουμε.

»Η Εύβοια-και οι άνθρωποι της-ένα μήνα μετά υποφέρουν,τυραννιούνται,αγωνιούν για την ζωή και τα σπίτια τους,και παλεύουν να απεγκλωβιστούν από τις φλόγες.
Δεν ξέρω το πώς και το γιατί -ίσως αυτά τα ψάξουμε σε δεύτερο χρόνο- ξέρω όμως πως η φρίκη που προκαλούμε στην φύση και στο περιβάλλον θα μας γυρίσει πίσω-ήδη ξεκίνησε.

»Ξέρω πως τώρα ακούγεται «μακρινό» ότι δεν θα έχουμε στο τέλος ανάσα,αλλά δεν είναι. Ξέρω πως οφείλουμε όλοι αφού περάσουν αυτές οι μέρες να σταθούμε όπως μπορούμε στους ανθρώπους που βιώνουν αυτή την τραγωδία.

»Μόνο αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

»Κουράγιο στους ανθρώπους,η σκέψη μας μαζι τους…νομιζω από δω και πέρα η φράση «η ζωή συνεχίζεται» αλλάζει και πλέον μπαίνει στο τέλος ερωτηματικό..«η ζωή συνεχίζεται;»

»Ας αλλάξουμε συνήθειες,για να συνεχιστεί.

»Ας ελπίσουμε κι ας παλεψουμε όλα αυτά να αναδασωθούν και σε λίγα χρόνια να υπάρχει πάλι ζωή!

»Μεγαλο μπραβο και ευχαριστώ στους πυροσβέστες,στους εθελοντές και στους ανθρώπους που προσπαθούν έμπρακτα να βοηθήσουν με οοο,τι τρόπο μπορούν. Δύναμη παιδιά!»

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024